pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2016 - 17:03, Güncelleme: 23.11.2016 - 17:03
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, toplumların gelişmelerinde, zamanla...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, toplumların gelişmelerinde, zamanla yarışmalarında, daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda varlıklarını sürdürmelerinde belirleyici unsur olan eğitimin, ülkenin dünyadaki saygın konumu ve refahı açısından büyük önem arz ettiğini kaydetti.Ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmanın, eğitim sistemini geliştirmek ve eğitim hizmetlerinin kalitesini her aşamada yükseltmekle mümkün olacağını vurgulayan Gül, eğitim sisteminin başarısında ise uygulamaya konulan politikalar kadar öğretmenlerin de önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade etti. Bireyi eğiten, bireyden yola çıkarak toplumu şekillendiren, geliştiren öğretmenlerin, sınırsız sevgileri, sabırları ve fedakarlıklarıyla her zaman değerli ve bilge kişiler olduğunu aktaran Gül, şunları kaydetti: "Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olan öğretmenler, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi eğiten, kişiliklerinin şekillenmesinde etkin olan öğretmenlerimiz, görevlerin en soylusunu icra etmekte, buna karşılık ise insan yetiştirmenin mutluluğunu yaşamaktadırlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilerine, tecrübelerine tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, kendilerine duyulan güvenin sorumluluğunu bir ömür boyu taşırken, bizler de onlardan edindiğimiz bilgilerin, kişiliğimize yön veren öğretilerinin izlerini hayatımıza yansıtırız."Sivas ve Türkiye'nin gelişmesi için her alanda çalışmalar yürüten valiliğin, Cumhuriyetin teminatı olan çocukların eğitimine hassasiyetle yaklaştığını dile getiren Vali Gül, valilik olarak eğitim-öğretim çağındaki tüm bireylere eşit ve kaliteli eğitim ortamı oluşturmayı hedeflediklerini, öğretmenlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve daha modern imkanlarla eğitim verebilmeleri için okullardaki teknolojik yatırımlara da hız verdiklerini kaydetti.Gül, "Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Atatürk'e bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, bu kutsal ve onurlu mesleği yürütmekteyken ebediyete intikal eden ve emekli olan öğretmenlerimizi şükranla anıyorum. Başöğretmen Atatürk’ün Cumhuriyet’i yeni nesillere, yeni nesilleri de öğretmenlere emanet ettiğini bir kez daha hatırlatıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, toplumların gelişmelerinde, zamanla...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gül, mesajında, toplumların gelişmelerinde, zamanla yarışmalarında, daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda varlıklarını sürdürmelerinde belirleyici unsur olan eğitimin, ülkenin dünyadaki saygın konumu ve refahı açısından büyük önem arz ettiğini kaydetti.

Ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmanın, eğitim sistemini geliştirmek ve eğitim hizmetlerinin kalitesini her aşamada yükseltmekle mümkün olacağını vurgulayan Gül, eğitim sisteminin başarısında ise uygulamaya konulan politikalar kadar öğretmenlerin de önemli sorumluluklar üstlendiğini ifade etti.

Bireyi eğiten, bireyden yola çıkarak toplumu şekillendiren, geliştiren öğretmenlerin, sınırsız sevgileri, sabırları ve fedakarlıklarıyla her zaman değerli ve bilge kişiler olduğunu aktaran Gül, şunları kaydetti:

"Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri olan öğretmenler, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi eğiten, kişiliklerinin şekillenmesinde etkin olan öğretmenlerimiz, görevlerin en soylusunu icra etmekte, buna karşılık ise insan yetiştirmenin mutluluğunu yaşamaktadırlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgilerine, tecrübelerine tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, kendilerine duyulan güvenin sorumluluğunu bir ömür boyu taşırken, bizler de onlardan edindiğimiz bilgilerin, kişiliğimize yön veren öğretilerinin izlerini hayatımıza yansıtırız."

Sivas ve Türkiye'nin gelişmesi için her alanda çalışmalar yürüten valiliğin, Cumhuriyetin teminatı olan çocukların eğitimine hassasiyetle yaklaştığını dile getiren Vali Gül, valilik olarak eğitim-öğretim çağındaki tüm bireylere eşit ve kaliteli eğitim ortamı oluşturmayı hedeflediklerini, öğretmenlerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve daha modern imkanlarla eğitim verebilmeleri için okullardaki teknolojik yatırımlara da hız verdiklerini kaydetti.

Gül, "Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Atatürk'e bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyor, bu kutsal ve onurlu mesleği yürütmekteyken ebediyete intikal eden ve emekli olan öğretmenlerimizi şükranla anıyorum. Başöğretmen Atatürk’ün Cumhuriyet’i yeni nesillere, yeni nesilleri de öğretmenlere emanet ettiğini bir kez daha hatırlatıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, esenlikler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.