pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

23.11.2016 - 09:38, Güncelleme: 23.11.2016 - 09:38
 

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Doğru

Şereflikoçhisar Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, mesaj yayımladı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Atılgan, mesajında, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu belirtti. Öğretmenlerin, milli birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu aktaran Atılgan, "Öğretmenlerimiz, nitelikli insan kaynaklarının oluşmasında, gelişmesinde ve yetişmesinde, dolayısıyla geleceği inşa etmek noktasında en büyük paya sahiptir." değerlendirmesinde bulundu. Atılgan, öğretmenlerin büyük bir fedakarlık örneği göstererek, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde görevlerini yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: "Bu üstün gayret ve fedakarlık için öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir ülkenin gelişmesi, çağdaş ülkeler seviyesinin üzerine çıkması, gelecek nesillerin emin ellerde yetişmesine bağlıdır. Öğretmenlerimiz bu manevi yükün ağırlığını hissederek ülkemizi aydınlık yarınlara hazırlamaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Görev yapan tüm öğretmenlerimize aileleri ile sağlık içerisinde, başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ediyorum."
Şereflikoçhisar Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, mesaj yayımladı

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Atılgan, mesajında, bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olmasının öğretmenlerin üstün çalışmalarına bağlı olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin, milli birlik ve beraberliğin teminatı olduğunu aktaran Atılgan, "Öğretmenlerimiz, nitelikli insan kaynaklarının oluşmasında, gelişmesinde ve yetişmesinde, dolayısıyla geleceği inşa etmek noktasında en büyük paya sahiptir." değerlendirmesinde bulundu.

Atılgan, öğretmenlerin büyük bir fedakarlık örneği göstererek, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde görevlerini yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu üstün gayret ve fedakarlık için öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bir ülkenin gelişmesi, çağdaş ülkeler seviyesinin üzerine çıkması, gelecek nesillerin emin ellerde yetişmesine bağlıdır. Öğretmenlerimiz bu manevi yükün ağırlığını hissederek ülkemizi aydınlık yarınlara hazırlamaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Görev yapan tüm öğretmenlerimize aileleri ile sağlık içerisinde, başarılarla dolu bir meslek hayatı temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.