pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:23
 

19 Eylül Gaziler Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Yüzbaşı Serkan Elri, törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.Gün dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği de ziyaret edildi. Burada Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Saygı atışının ardından Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, şeref defterini imzaladı. Haktankaçmaz ve beraberindekiler daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.Şehitlikteki törenin ardından polisevinde şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek verildi. Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, gazilerin, fedakarlığın en büyüğünü yaptıklarını belirterek, gazilerin bu millet, vatan ve bayrak için uzuvlarını feda ettiklerini söyledi. Bu milletin evlatları olarak çok geniş bir çevreden gaziler olduğunu belirten Haktankaçmaz, şunları kaydetti: "Kore'den, Kıbrıs'tan gazilerimiz var. Terörle mücadelede bu vatan için millet ve bayrak için hayatını, canını ortaya koyan gazilerimiz var. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu millet gazilik ve şehitliğin ne demek olduğunu en iyi şekilde biliyor. Bundan sonra ki nesiller de bu kutsal görevleri bilecek. Bu vatanı bu bayrağı kutsal bilip gerektiğinde canını ortaya koyabileceğini en iyi şekilde idrakinde olacaktır. Bu millet bütün terör örgütlerine karşı ve kurulan bütün tuzaklara karşı ayakta durmayı bildi. İnşallah bundan sonrada daha da kuvvetlenmiş bir biçimde kenetleneceğiz. Bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Yakınlarına hayırlı ömürler diliyorum. Gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum." diye konuştu. Öte yandan Karakeçili ve Yahşihan ilçelerinde de 19 Eylül Gaziler Günü törenlerle kutlandı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Törende, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yüzbaşı Serkan Elri, törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Gün dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği de ziyaret edildi.

Burada Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Saygı atışının ardından Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, şeref defterini imzaladı.

Haktankaçmaz ve beraberindekiler daha sonra şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Şehitlikteki törenin ardından polisevinde şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek verildi.

Vali Haktankaçmaz, burada yaptığı konuşmada, gazilerin, fedakarlığın en büyüğünü yaptıklarını belirterek, gazilerin bu millet, vatan ve bayrak için uzuvlarını feda ettiklerini söyledi.

Bu milletin evlatları olarak çok geniş bir çevreden gaziler olduğunu belirten Haktankaçmaz, şunları kaydetti:

"Kore'den, Kıbrıs'tan gazilerimiz var. Terörle mücadelede bu vatan için millet ve bayrak için hayatını, canını ortaya koyan gazilerimiz var. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu millet gazilik ve şehitliğin ne demek olduğunu en iyi şekilde biliyor. Bundan sonra ki nesiller de bu kutsal görevleri bilecek. Bu vatanı bu bayrağı kutsal bilip gerektiğinde canını ortaya koyabileceğini en iyi şekilde idrakinde olacaktır. Bu millet bütün terör örgütlerine karşı ve kurulan bütün tuzaklara karşı ayakta durmayı bildi. İnşallah bundan sonrada daha da kuvvetlenmiş bir biçimde kenetleneceğiz. Bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Yakınlarına hayırlı ömürler diliyorum. Gazilerimize de hayırlı uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

Öte yandan Karakeçili ve Yahşihan ilçelerinde de 19 Eylül Gaziler Günü törenlerle kutlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.