pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Ekim Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 16:08, Güncelleme: 19.10.2017 - 16:08
 

19 Ekim Muhtarlar Günü

KARAMAN (AA) - Karaman'da, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.Cumhuriyet Parkı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması...

KARAMAN (AA) - Karaman'da, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.Cumhuriyet Parkı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, bir restoranda düzenlenen yemek programıyla devam etti.Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay, burada yaptığı konuşmada, muhtarların görev günü ve saati olmadığını belirtti.Muhtarların bulunduğu mahalle veya köyde, devletin tüm kurumlarını temsil ettiğini ifade eden Öngay, şunları kaydetti:“Muhtarlarımız gönüllülük esasına göre çalışan, çözümlere katkı sunan toplumun sesi, demokrasimizin ise mihenk taşıdırlar. Bu güzide kuruma 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak ilan eden ve kanunun çıkmasında emeği olan başta sayın Cumhurbaşkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, hepinize saygılar sunarım.”Programa, Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.Cumhuriyet Parkı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması...
KARAMAN (AA) - Karaman'da, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.
Cumhuriyet Parkı'nda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlik, bir restoranda düzenlenen yemek programıyla devam etti.
Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay, burada yaptığı konuşmada, muhtarların görev günü ve saati olmadığını belirtti.
Muhtarların bulunduğu mahalle veya köyde, devletin tüm kurumlarını temsil ettiğini ifade eden Öngay, şunları kaydetti:
“Muhtarlarımız gönüllülük esasına göre çalışan, çözümlere katkı sunan toplumun sesi, demokrasimizin ise mihenk taşıdırlar. Bu güzide kuruma 19 Ekim’i Muhtarlar Günü olarak ilan eden ve kanunun çıkmasında emeği olan başta sayın Cumhurbaşkanım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, hepinize saygılar sunarım.”
Programa, Karaman Valisi Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.