pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Ekim Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 14:33, Güncelleme: 19.10.2017 - 14:33
 

19 Ekim Muhtarlar Günü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla verilen yemeğe katıldı.Polisevinde düzenlenen yemek programında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla verilen yemeğe katıldı.Polisevinde düzenlenen yemek programında konuşan Vali Haktankaçmaz, muhtarların vatandaş ile kendileri arasında köprü olduklarını söyledi.Vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek adına muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Haktankaçmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:"Muhtarlarımız, yerel demokrasimizin en önemli unsurlarından birtanesi. Hizmeti vatandaşa sunmamızda bizlerin vazgeçilmezleri. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır. Muhtarlarımız hem milletimizi hem de devletimizi temsil etmektedir. Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen muhtarlarımızın gününü kutluyor, başarılar diliyorum."
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla verilen yemeğe katıldı.Polisevinde düzenlenen yemek programında...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla verilen yemeğe katıldı.

Polisevinde düzenlenen yemek programında konuşan Vali Haktankaçmaz, muhtarların vatandaş ile kendileri arasında köprü olduklarını söyledi.

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek adına muhtarlarla uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Haktankaçmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Muhtarlarımız, yerel demokrasimizin en önemli unsurlarından birtanesi. Hizmeti vatandaşa sunmamızda bizlerin vazgeçilmezleri. Vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapı muhtarlıklarımız olmaktadır. Muhtarlarımız hem milletimizi hem de devletimizi temsil etmektedir.

Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen muhtarlarımızın gününü kutluyor, başarılar diliyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.