pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Eğitim Kurumlarında Yaşatılacak

23.11.2016 - 13:03, Güncelleme: 23.11.2016 - 13:03
 

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Eğitim Kurumlarında Yaşatılacak

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde üç eğitim kurumuna, FETÖ'nün darbe girişiminde hayatını kaybeden Yıldız Gürsoy, Suat Akıncı ve Cengiz Polat'ın isimleri verildi

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybeden 3 kişinin isimleri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde eğitim kurumlarında yaşatılacak.İlçedeki Mesleki Teknik ve Kız Anadolu Lisesine Yıldız Gürsoy, Halk Eğitim Merkezine Suat Akıncı, Erkek İmam Hatip Lisesine de Cengiz Polat'ın isimleri verildi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk milletinin 15 Temmuz gecesinde adeta kahramanlık destanı yazdığını belirtti. Sarıkaya'dan da 3 kişinin şehit olduğunu ifade eden Yoldaş, "15 Temmuz gecesini Allah bir daha yaşatmasın. 250'ye yakın şehit verdik. Şehitlerimiz, bizlerin bugünlere ulaşmasında çok değerli. Onlar bizimle yaşayacak. Demokrasi şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamak istedik. Okullara verdiğimiz isimlerle onları ölümsüzleştirmek istedik." diye konuştu.
Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde üç eğitim kurumuna, FETÖ'nün darbe girişiminde hayatını kaybeden Yıldız Gürsoy, Suat Akıncı ve Cengiz Polat'ın isimleri verildi

YOZGAT (AA) - Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybeden 3 kişinin isimleri, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde eğitim kurumlarında yaşatılacak.

İlçedeki Mesleki Teknik ve Kız Anadolu Lisesine Yıldız Gürsoy, Halk Eğitim Merkezine Suat Akıncı, Erkek İmam Hatip Lisesine de Cengiz Polat'ın isimleri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk milletinin 15 Temmuz gecesinde adeta kahramanlık destanı yazdığını belirtti.

Sarıkaya'dan da 3 kişinin şehit olduğunu ifade eden Yoldaş, "15 Temmuz gecesini Allah bir daha yaşatmasın. 250'ye yakın şehit verdik. Şehitlerimiz, bizlerin bugünlere ulaşmasında çok değerli. Onlar bizimle yaşayacak. Demokrasi şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamak istedik. Okullara verdiğimiz isimlerle onları ölümsüzleştirmek istedik." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.