pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

16.07.2017 - 03:33, Güncelleme: 16.07.2017 - 03:33
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir'de çok sayıda kişi demokrasi nöbeti tuttu

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla demokrasi nöbeti tutmak için bir araya gelen binlerce vatandaş, tek yürek oldu.Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla terör örgütü FETÖ'yü lanetledi.Selanın okunmasının ardından demokrasi nöbeti başladı. Bazı vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stanttan okunan ilahilere eşlik etti.Bazı vatandaşlar da parklara çadır kurarak nöbete başladı. - NevşehirNevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş, Diriliş Meydanı'nda bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu afişlerle demokrasi nöbeti tutan halk, terör örgütü aleyhine slogan attı. Programda konuşan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, milletin vatanına, bayrağına gözünü kırpmadan, canını hiçe sayarak sahip çıktığını belirtti.Konuşmaların ardından, Kurşunlu Cami müezzini Mustafa Kaymaz'ın sela okuduğu meydanda duygusal anlar yaşandı. Meydana kurulan stantlarda Kızılay tarafından kan bağışı alındı, İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneğince aşure dağıtıldı.Demokrasi nöbetine, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ziyaddin Cavlak, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - KırşehirKırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşün ardından Cacabey Meydanı'nda program düzenlendi. Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı, kahramanlık türküleri seslendirdi. Vali Necati Şentürk, programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de vatandaşların meydanları doldurarak vatanına sahip çıktığını vurguladı.Darbe girişiminde vatandaşların gösterdiği kahramanlığı konu alan tiyatronun ardından, tüm camilerden din görevlileri tarafından sela okundu, demokrasi nöbeti başladı.Programa, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.
Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir'de çok sayıda kişi demokrasi nöbeti tuttu

KAYSERİ (AA) - Kayseri, Nevşehir ve Kırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla demokrasi nöbeti tutmak için bir araya gelen binlerce vatandaş, tek yürek oldu.

Kayseri'de Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişi, ellerindeki Türk bayraklarıyla terör örgütü FETÖ'yü lanetledi.

Selanın okunmasının ardından demokrasi nöbeti başladı. Bazı vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan stanttan okunan ilahilere eşlik etti.

Bazı vatandaşlar da parklara çadır kurarak nöbete başladı.

- Nevşehir

Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla binlerce vatandaş, Diriliş Meydanı'nda bir araya geldi.

Ellerinde Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu afişlerle demokrasi nöbeti tutan halk, terör örgütü aleyhine slogan attı.

Programda konuşan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, milletin vatanına, bayrağına gözünü kırpmadan, canını hiçe sayarak sahip çıktığını belirtti.

Konuşmaların ardından, Kurşunlu Cami müezzini Mustafa Kaymaz'ın sela okuduğu meydanda duygusal anlar yaşandı.

Meydana kurulan stantlarda Kızılay tarafından kan bağışı alındı, İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneğince aşure dağıtıldı.

Demokrasi nöbetine, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ziyaddin Cavlak, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Kırşehir

Kırşehir'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşün ardından Cacabey Meydanı'nda program düzenlendi.

Kırşehir Belediyesi Mehter Takımı, kahramanlık türküleri seslendirdi.

Vali Necati Şentürk, programda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'de de vatandaşların meydanları doldurarak vatanına sahip çıktığını vurguladı.

Darbe girişiminde vatandaşların gösterdiği kahramanlığı konu alan tiyatronun ardından, tüm camilerden din görevlileri tarafından sela okundu, demokrasi nöbeti başladı.

Programa, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.