pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

14.07.2017 - 14:28, Güncelleme: 14.07.2017 - 14:28
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Okyay:- "Bugün geleceğe büyük bir güven ve inançla bakabiliyorsak bu, milletimizin 15 Temmuz gecesi sergilediği kararlılık ve yiğitlikten kaynaklanmaktadır"- "15 Temmuz gecesi, bu ülkeye ve kendi kaderini belirleme hakkına sah

İSTANBUL (AA) - Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, "Bugün geleceğe büyük bir güven ve inançla bakabiliyorsak bu, milletimizin 15 Temmuz gecesi sergilediği kararlılık ve yiğitlikten kaynaklanmaktadır." ifadesini kullandı.Okyay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, milletlerin kaderini, tarihsel anlarda sergiledikleri davranışların belirlediğini kaydetti. 15 Temmuz'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, vatandaşından siyasetçisine, esnafından iş dünyasına kadar topyekun milletin iradesiyle önlenen elim darbe girişiminin yıl dönümü olduğunu anımsatan Okyay, şunları kaydetti:"Aziz milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin haince ve alçakça bir saldırıya uğradığı 15 Temmuz gecesinde milli irade ve demokrasimize yönelik bu girişime karşı evlatlarımıza, gelecek nesillere refah içinde, huzurlu bir ülke bırakmak gayesiyle cansiparane direnişi ve sarsılmaz kararlılığı, tüm dünyaya örnek bir demokrasi kazanımı ortaya çıkardı. Milletimizin dik duruşu, hükümetimizin dirayeti, güvenlik birimlerinin olağanüstü gayreti, tüm kurum ve kuruluşların büyük desteğiyle bu büyük sınavdan alnımızın akıyla çıktık. 15 Temmuz’da demokrasimize çifte su verilmiş, darbeler defteri bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Bugün geleceğe büyük bir güven ve inançla bakabiliyorsak bu, milletimizin 15 Temmuz gecesi sergilediği kararlılık ve yiğitlikten kaynaklanmaktadır. 15 Temmuz gecesi, bu ülkeye ve kendi kaderini belirleme hakkına sahip çıkma kararlılığı Türkiye’nin sadece demokratik alanda değil, bilim ve teknoloji başta olmak üzere her alanda dünyanın en ileri ülkeleri arasına girmesi için de aynı ruhla çalışacağına olan güveni pekiştirmektedir."Okyay, milli sanayinin öncülerinden olan Kale Grubu'nun, dün ve bugün olduğu gibi yarın da milletinin çıkarlarını her şeyden üstün tutacağını, vatan için elini taşın altına koymakta bir an bile tereddüt etmeyeceğini belirterek, "Bu bilinçle, başta Türk milleti olmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize, tüm siyasi partilere ve kahraman emniyet görevlilerimize gösterdikleri iradeden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, 15 Temmuz’da canını siper eden başta aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Okyay:- "Bugün geleceğe büyük bir güven ve inançla bakabiliyorsak bu, milletimizin 15 Temmuz gecesi sergilediği kararlılık ve yiğitlikten kaynaklanmaktadır"- "15 Temmuz gecesi, bu ülkeye ve kendi kaderini belirleme hakkına sah

İSTANBUL (AA) - Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, "Bugün geleceğe büyük bir güven ve inançla bakabiliyorsak bu, milletimizin 15 Temmuz gecesi sergilediği kararlılık ve yiğitlikten kaynaklanmaktadır." ifadesini kullandı.

Okyay, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, milletlerin kaderini, tarihsel anlarda sergiledikleri davranışların belirlediğini kaydetti.

15 Temmuz'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, vatandaşından siyasetçisine, esnafından iş dünyasına kadar topyekun milletin iradesiyle önlenen elim darbe girişiminin yıl dönümü olduğunu anımsatan Okyay, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin haince ve alçakça bir saldırıya uğradığı 15 Temmuz gecesinde milli irade ve demokrasimize yönelik bu girişime karşı evlatlarımıza, gelecek nesillere refah içinde, huzurlu bir ülke bırakmak gayesiyle cansiparane direnişi ve sarsılmaz kararlılığı, tüm dünyaya örnek bir demokrasi kazanımı ortaya çıkardı. Milletimizin dik duruşu, hükümetimizin dirayeti, güvenlik birimlerinin olağanüstü gayreti, tüm kurum ve kuruluşların büyük desteğiyle bu büyük sınavdan alnımızın akıyla çıktık. 15 Temmuz’da demokrasimize çifte su verilmiş, darbeler defteri bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Bugün geleceğe büyük bir güven ve inançla bakabiliyorsak bu, milletimizin 15 Temmuz gecesi sergilediği kararlılık ve yiğitlikten kaynaklanmaktadır. 15 Temmuz gecesi, bu ülkeye ve kendi kaderini belirleme hakkına sahip çıkma kararlılığı Türkiye’nin sadece demokratik alanda değil, bilim ve teknoloji başta olmak üzere her alanda dünyanın en ileri ülkeleri arasına girmesi için de aynı ruhla çalışacağına olan güveni pekiştirmektedir."

Okyay, milli sanayinin öncülerinden olan Kale Grubu'nun, dün ve bugün olduğu gibi yarın da milletinin çıkarlarını her şeyden üstün tutacağını, vatan için elini taşın altına koymakta bir an bile tereddüt etmeyeceğini belirterek, "Bu bilinçle, başta Türk milleti olmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hükümetimize, tüm siyasi partilere ve kahraman emniyet görevlilerimize gösterdikleri iradeden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, 15 Temmuz’da canını siper eden başta aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.