pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

13.07.2017 - 21:23, Güncelleme: 13.07.2017 - 21:23
 

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Bozok Üniversitesinde "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı

YOZGAT (AA) – Bozok Üniversitesi'nde, "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı. Kongre ve Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde, sergi açılışı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Paneli düzenlendi. Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, panelde yaptığı konuşmada, Yozgatlıları, 15 Temmuz gecesi gösterdiği birlik ve beraberliği devam ettirmesinden dolayı tebrik etti. Yurtnaç, "O gece milli birlik ve beraberliğimizi elde ettik. Bu çok önemli bir kazanımdır. En önemli şey de sağcısıyla, solcusuyla, liberaliyle, dindarıyla, Alevi ve Sünni'si ile, Türk, Kürt toplumun her kesimiyle bu ülkeye, seçilmiş iktidara, seçilmiş cumhurbaşkanına, meclise bu halk sahip çıktı. 15 Temmuz’un olumsuzlukları arasında bizlere açtığı olumlu pencere işte budur." dedi.15 Temmuz'un demokrasi tarihi açısından bir milat olduğunu vurgulayan Yurtnaç, "Allah bir daha böyle günler bizlere yaşatmasın. Bu büyük bir ihanettir. Türk tarihi boyunca görülmemiş bir ihanettir." ifadesini kullandı. Panelde, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, "Darbelerin Tarihsel Arka Planı", Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Mumyakmaz, "Darbelerin Sosyolojik Arka Planı ve 15 Temmuz", İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Harun Akkaya ise "15 Temmuz Darbe Girişimini Besleyen Dini Söylem ve Uygulamalar" konusunda katılımcılara bilgi verdi. Panelin ardından "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı. Sergiye yoğun ilgi gösteren katılımcılar, fotoğrafları inceledi.
Bozok Üniversitesinde "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı

YOZGAT (AA) – Bozok Üniversitesi'nde, "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı.

Kongre ve Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde, sergi açılışı öncesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Paneli düzenlendi.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, panelde yaptığı konuşmada, Yozgatlıları, 15 Temmuz gecesi gösterdiği birlik ve beraberliği devam ettirmesinden dolayı tebrik etti.

Yurtnaç, "O gece milli birlik ve beraberliğimizi elde ettik. Bu çok önemli bir kazanımdır. En önemli şey de sağcısıyla, solcusuyla, liberaliyle, dindarıyla, Alevi ve Sünni'si ile, Türk, Kürt toplumun her kesimiyle bu ülkeye, seçilmiş iktidara, seçilmiş cumhurbaşkanına, meclise bu halk sahip çıktı. 15 Temmuz’un olumsuzlukları arasında bizlere açtığı olumlu pencere işte budur." dedi.

15 Temmuz'un demokrasi tarihi açısından bir milat olduğunu vurgulayan Yurtnaç, "Allah bir daha böyle günler bizlere yaşatmasın. Bu büyük bir ihanettir. Türk tarihi boyunca görülmemiş bir ihanettir." ifadesini kullandı.

Panelde, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, "Darbelerin Tarihsel Arka Planı", Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Mumyakmaz, "Darbelerin Sosyolojik Arka Planı ve 15 Temmuz", İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Harun Akkaya ise "15 Temmuz Darbe Girişimini Besleyen Dini Söylem ve Uygulamalar" konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Panelin ardından "Anadolu Ajansı Objektiflerinden Milli İradenin Yükselişi Sergisi" açıldı. Sergiye yoğun ilgi gösteren katılımcılar, fotoğrafları inceledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.