pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Evlendiler

14.02.2018 - 17:53, Güncelleme: 14.02.2018 - 17:53
 

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Evlendiler

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 11 çift evlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sevgililer Günü'nü daha özel...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 11 çift evlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sevgililer Günü'nü daha özel bir tarih haline getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden randevu alarak 14 Şubat gününde Evlendirme Dairesine geldiler. Nikah öncesinde çiftlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Nikahları kıyılan çiftler hayatlarını birleştirirken, aileleri ve yakınları çiftlere eşlik etti.Evlendirme memurunun kıydığı nikahta çiftlere "Aile Saadeti" adlı kitap hediye edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 11 çift evlendi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sevgililer Günü'nü daha özel...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 11 çift evlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sevgililer Günü'nü daha özel bir tarih haline getirmek isteyen çiftler, aylar öncesinden randevu alarak 14 Şubat gününde Evlendirme Dairesine geldiler.

Nikah öncesinde çiftlerin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Nikahları kıyılan çiftler hayatlarını birleştirirken, aileleri ve yakınları çiftlere eşlik etti.

Evlendirme memurunun kıydığı nikahta çiftlere "Aile Saadeti" adlı kitap hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.