pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

14 Mart Tıp Bayramı

14.03.2018 - 16:28, Güncelleme: 14.03.2018 - 16:28
 

14 Mart Tıp Bayramı

KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.İlçe Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.İlçe Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Akdeniz, sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, çalışmalarında başarı diledi.Akdeniz, hekimlerin, savaşta ve afette olduğu gibi hangi koşul içinde olursa olsun hiç düşünmeden görevini en iyi şekilde yapabilmek için büyük özveri ile çalıştığını söyledi.Programda, pasta kesilerek, sağlık çalışanlarına hediye dağıtıldı.
KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.İlçe Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan...

KIRIKKALE (AA) - Bahşili ilçesinde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçe Toplum Sağlığı Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Akdeniz, sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, çalışmalarında başarı diledi.

Akdeniz, hekimlerin, savaşta ve afette olduğu gibi hangi koşul içinde olursa olsun hiç düşünmeden görevini en iyi şekilde yapabilmek için büyük özveri ile çalıştığını söyledi.

Programda, pasta kesilerek, sağlık çalışanlarına hediye dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.