pendik escort bayan
ak

12. Uluslararası Eskişehir Çocuk Ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Siyaset 20.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 20.05.2017 - 15:18
 

12. Uluslararası Eskişehir Çocuk Ve Gençlik Tiyatroları Festivali

Festival kapsamında 10 ülkenin tiyatro ekipleri, 7 gün boyunca çocuklar için özel oyunlar sahneleyecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali" başladı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde organize edilen etkinliğin açılışında Porsuk Çayı'nda oluşturulan platformda animasyon ekipleri gösterisi yaptı.Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, festivale Almanya, Bulgaristan, Japonya, İtalya, İngiltere, İspanya, İran, Portekiz, Fransa ve Türkiye'den çok sayıda tiyatro ekibinin katıldığını söyledi.Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Büyükerşen, "Tiyatro toplumun aynasıdır. O aynada kendimizi görürüz. Şenlikli ve neşeli bir festival olmasını diliyorum." dedi. Program, tiyatrocuların İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'ndan Haller Gençlik Merkezi'ne yürüyüşüyle sona erdi.Çok sayıda tiyatro oyununun sahneleneceği festivalin kapanışı 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.
Festival kapsamında 10 ülkenin tiyatro ekipleri, 7 gün boyunca çocuklar için özel oyunlar sahneleyecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bu yıl 12'ncisi düzenlenen "Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali" başladı.

Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde organize edilen etkinliğin açılışında Porsuk Çayı'nda oluşturulan platformda animasyon ekipleri gösterisi yaptı.

Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, festivale Almanya, Bulgaristan, Japonya, İtalya, İngiltere, İspanya, İran, Portekiz, Fransa ve Türkiye'den çok sayıda tiyatro ekibinin katıldığını söyledi.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Büyükerşen, "Tiyatro toplumun aynasıdır. O aynada kendimizi görürüz. Şenlikli ve neşeli bir festival olmasını diliyorum." dedi.

Program, tiyatrocuların İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'ndan Haller Gençlik Merkezi'ne yürüyüşüyle sona erdi.

Çok sayıda tiyatro oyununun sahneleneceği festivalin kapanışı 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.