pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

100. Yıl Sivas Süper Enduro Festivali Sona Erdi

07.07.2019 - 17:43, Güncelleme: 07.07.2019 - 17:43
 

100. Yıl Sivas Süper Enduro Festivali Sona Erdi

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "100. Yıl Sivas Süper Enduro Festivali" sona erdi. Yapı Mahallesi'nde...

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "100. Yıl Sivas Süper Enduro Festivali" sona erdi. Yapı Mahallesi'nde oluşturulan pistte gerçekleştirilen final yarışlarında 9 ilden 60 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Yarı final yarışlarının ardından 12 sporcu finale kaldı. Final yarışlarında sporcular 3 etap üzerinden parkuru en kısa sürede bitirmek için engelleri motorlarıyla aşarak mücadele etti. Parkuru en kısa zamanda tamamlayan Mustafa Ölçme birinci olurken, kardeşi Kadir Ölçme ikinci, Emirhan Korkmaz ise üçüncü oldu. Festivalde dereceye girenlere kupalarını Sivas Valisi Salih Ayhan verdi.Sivas'ta ilk kez düzenlenen festivalde keyifli anlar yaşadıklarını belirten Ayhan,"Sivas olarak güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Kongremizin 100'üncü yılına heyecan katıldı. İlk defa böyle bir spor dalıyla tanışmış oldum. İnşallah bundan sonra bu yarışları daha da geliştireceğiz." dedi.Offroad gösterisinin de sunulduğu festivale vatandaşlar da ilgi gösterdi.
SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "100. Yıl Sivas Süper Enduro Festivali" sona erdi. Yapı Mahallesi'nde...

SİVAS (AA) - Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "100. Yıl Sivas Süper Enduro Festivali" sona erdi.

Yapı Mahallesi'nde oluşturulan pistte gerçekleştirilen final yarışlarında 9 ilden 60 sporcu dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Yarı final yarışlarının ardından 12 sporcu finale kaldı.

Final yarışlarında sporcular 3 etap üzerinden parkuru en kısa sürede bitirmek için engelleri motorlarıyla aşarak mücadele etti.

Parkuru en kısa zamanda tamamlayan Mustafa Ölçme birinci olurken, kardeşi Kadir Ölçme ikinci, Emirhan Korkmaz ise üçüncü oldu. Festivalde dereceye girenlere kupalarını Sivas Valisi Salih Ayhan verdi.

Sivas'ta ilk kez düzenlenen festivalde keyifli anlar yaşadıklarını belirten Ayhan,"Sivas olarak güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Kongremizin 100'üncü yılına heyecan katıldı. İlk defa böyle bir spor dalıyla tanışmış oldum. İnşallah bundan sonra bu yarışları daha da geliştireceğiz." dedi.

Offroad gösterisinin de sunulduğu festivale vatandaşlar da ilgi gösterdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.