pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2017 - 16:33, Güncelleme: 10.01.2017 - 16:33
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa,...

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosunu ziyaret etti. Ziyarette AA Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek ve büro çalışanlarının günlerini kutlayan Akboğa, gazetecilerin zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. AA çalışanlarına görevlerinde başarı dileyen Akboğa, "Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi. AA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Felek ise ziyaretinden dolayı Akboğa'ya teşekkür etti. Ziyarette ÇEDAŞ Özel Kalem Müdürü Kazım Şeker'de hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa,...

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bürosunu ziyaret etti.

Ziyarette AA Büro Sorumlusu Başmuhabir Önder Felek ve büro çalışanlarının günlerini kutlayan Akboğa, gazetecilerin zor şartlar altında kutsal bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. AA çalışanlarına görevlerinde başarı dileyen Akboğa, "Gece gündüz demeden çalışarak halkın haber alma ve bilgi edinme hakkı için mücadele eden tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

AA'nın çalışmaları hakkında bilgi veren Felek ise ziyaretinden dolayı Akboğa'ya teşekkür etti.

Ziyarette ÇEDAŞ Özel Kalem Müdürü Kazım Şeker'de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.