pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2017 - 15:13, Güncelleme: 10.01.2017 - 15:13
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Kartal Milli Eğitim Müdürü Aka, kutlama mesajı yayımladı

İSTANBUL (AA) - Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Aka, yazılı mesajında, gazetecilerin, siyasetten sosyal hayata, kültürden edebiyata, sanattan spora, eğitimden teknolojiye her alanda insanların ufkunu açtığını ve tarihe birebir şahitlik ederek olayları kaydettiğini belirtti.Duyulmayanı duyurmaya, görülmeyeni göstermeye çalışan gazetecilerin, demokratik toplumların en mühim yapı taşlarından olduğunu vurgulayan Aka, şunları kaydetti: "Duyarlı, sorumluluk sahibi, her şart altında hiçbir zorluk karşısında yılmadan azimle çalışıp halka doğru ve tarafsız bilgi aktarmayı kendine ilke edinen gazeteciler çok mühim bir görevi ifa etmektedirler. Bu vesileyle güçlü gazeteci, güçlü basın, güçlü demokrasi, güçlü Türkiye denkleminin olmazsa olmazı kıymetli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."
Kartal Milli Eğitim Müdürü Aka, kutlama mesajı yayımladı

İSTANBUL (AA) - Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aka, yazılı mesajında, gazetecilerin, siyasetten sosyal hayata, kültürden edebiyata, sanattan spora, eğitimden teknolojiye her alanda insanların ufkunu açtığını ve tarihe birebir şahitlik ederek olayları kaydettiğini belirtti.

Duyulmayanı duyurmaya, görülmeyeni göstermeye çalışan gazetecilerin, demokratik toplumların en mühim yapı taşlarından olduğunu vurgulayan Aka, şunları kaydetti:

"Duyarlı, sorumluluk sahibi, her şart altında hiçbir zorluk karşısında yılmadan azimle çalışıp halka doğru ve tarafsız bilgi aktarmayı kendine ilke edinen gazeteciler çok mühim bir görevi ifa etmektedirler. Bu vesileyle güçlü gazeteci, güçlü basın, güçlü demokrasi, güçlü Türkiye denkleminin olmazsa olmazı kıymetli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım."




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.