pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10.01.2017 - 12:43, Güncelleme: 10.01.2017 - 12:43
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz ve TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz ve TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.Kaymakam Karagöz, mesajında, hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin yaşanmasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini kaydetti. Gazetecilerin günlerini kutlayan Karagöz, "Kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir özveri ile toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle basınımıza teşekkürlerimi sunuyor, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevini yaparken hayatlarını kaybeden tüm basın çalışanlarını rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı. Tunahan ise, mesajında, gazetecilerin, halkın olaylardan haberdar olmalarını sağlamak amacıyla adeta bir kamu görevi yaptıklarını aktararak, bu amaca yönelik basın mensuplarının, Sivas Belediyespor'un her faaliyetinde her zaman yanlarında olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.Gazetecilerin zor ve kutsal bir görev yaptığını vurgulayan Tunahan, Sivas’ta görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle andığını kaydetti.
SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz ve TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...

SİVAS (AA) - Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz ve TFF 2. Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Kaymakam Karagöz, mesajında, hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin yaşanmasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini kaydetti.

Gazetecilerin günlerini kutlayan Karagöz, "Kamuoyunu aydınlatmak için her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir özveri ile toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerini yerine getiren basın çalışanlarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle basınımıza teşekkürlerimi sunuyor, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevini yaparken hayatlarını kaybeden tüm basın çalışanlarını rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Tunahan ise, mesajında, gazetecilerin, halkın olaylardan haberdar olmalarını sağlamak amacıyla adeta bir kamu görevi yaptıklarını aktararak, bu amaca yönelik basın mensuplarının, Sivas Belediyespor'un her faaliyetinde her zaman yanlarında olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Gazetecilerin zor ve kutsal bir görev yaptığını vurgulayan Tunahan, Sivas’ta görev yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederek, bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle andığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.