pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09.01.2017 - 15:33, Güncelleme: 09.01.2017 - 15:33
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Şentürk, mesajında, dünya ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Şentürk, mesajında, dünya ve ülke gündemine ait gelişmeleri sıcağı sıcağına kamuoyuna aktararak toplumun haber alma ve bilgilendirme ihtiyacını karşılayan gazetecilik mesleğinin, sorumluluk gerektiren, zor fakat onurlu mesleklerden birisi olduğunu belirtti.Günümüzde basının gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler kaydettiğini vurgulayan Şentürk, bilgilendirici ve yol gösterici işleviyle toplumun dinamizm kazanmasına ve demokrasinin güçlenmesinde önemli katkı sağladığını dile getirdi.Şentürk, üstlendiği bu misyonu doğru, ilkeli ve tarafsız bir şekilde yürütmeye çalışan basın sektörünün, farklı fikirlerin dile getirilmesini sağlayarak, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğruya sevk ettiğini aktardı.Basının her zaman basın etiğine bağlı kalması, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemesi, halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmesinin önemine işaret eden Şentürk, şunları kaydetti:"İlimizde yerel basının dinamik olması ilimizin tanıtılması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktadır. Basınımızın büyüdüğünü, kalitesini ve kadrosunu artırarak güçlendiğini görmek bizler için memnuniyet vericidir. Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, fedakarca görevini yürütmeye çalışan tüm basın mensuplarına başarı ve mutluluklar diliyorum."Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir de yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir'deki gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.Şentürk, mesajında, dünya ve...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Şentürk, mesajında, dünya ve ülke gündemine ait gelişmeleri sıcağı sıcağına kamuoyuna aktararak toplumun haber alma ve bilgilendirme ihtiyacını karşılayan gazetecilik mesleğinin, sorumluluk gerektiren, zor fakat onurlu mesleklerden birisi olduğunu belirtti.

Günümüzde basının gazetecilik, televizyonculuk, radyo yayıncılığı, internet haberciliği gibi alanlarda önemli gelişmeler kaydettiğini vurgulayan Şentürk, bilgilendirici ve yol gösterici işleviyle toplumun dinamizm kazanmasına ve demokrasinin güçlenmesinde önemli katkı sağladığını dile getirdi.

Şentürk, üstlendiği bu misyonu doğru, ilkeli ve tarafsız bir şekilde yürütmeye çalışan basın sektörünün, farklı fikirlerin dile getirilmesini sağlayarak, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğruya sevk ettiğini aktardı.

Basının her zaman basın etiğine bağlı kalması, yanlış anlaşılmalara fırsat vermemesi, halkı doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmesinin önemine işaret eden Şentürk, şunları kaydetti:

"İlimizde yerel basının dinamik olması ilimizin tanıtılması, sorunlarının dile getirilmesi ve çözüme kavuşturulması noktasında bizlere yardımcı olmaktadır. Basınımızın büyüdüğünü, kalitesini ve kadrosunu artırarak güçlendiğini görmek bizler için memnuniyet vericidir. Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, fedakarca görevini yürütmeye çalışan tüm basın mensuplarına başarı ve mutluluklar diliyorum."

Kırşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Demir de yaptığı yazılı açıklamada, Kırşehir'deki gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.