pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

09.11.2018 - 14:58, Güncelleme: 09.11.2018 - 14:58
 

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Önal, mesajında, seçim kurumları...

KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Önal, mesajında, seçim kurumları işlevini kaybetmiş, ordusu dağıtılmış, toprakları işgal edilmiş ve halkı da uzun süren savaşlar neticesinde yorgun düşmüş bir ülkenin yeniden bağımsızlığına kavuşması için mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk'ün öncelikle benzersiz bir cesarete sahip olduğunu belirtti.Önal, Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yılında saygıyla andığını kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Önal, mesajında, seçim kurumları...

KIRIKKALE (AA) - CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Önal, mesajında, seçim kurumları işlevini kaybetmiş, ordusu dağıtılmış, toprakları işgal edilmiş ve halkı da uzun süren savaşlar neticesinde yorgun düşmüş bir ülkenin yeniden bağımsızlığına kavuşması için mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk'ün öncelikle benzersiz bir cesarete sahip olduğunu belirtti.

Önal, Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 80. yılında saygıyla andığını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.