pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

01.05.2018 - 17:18, Güncelleme: 01.05.2018 - 17:18
 

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde piknikte buluştu.Kızılırmak mesire alanında bir araya gelen belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde piknikte buluştu.Kızılırmak mesire alanında bir araya gelen belediye çalışanları mangal yaktı.Etkinliğe katılan Belediye Başkanı İsmet İnce, işçi ve emekçilerle birlikte güzel bir gün geçirmek için program düzenlediklerini belirtti.İnce, "İlçemiz, işçilerimizin emekleri ile gelişiyor ve güzelleşiyor. Çalışanlarımızın emekleri ve gayretleri sayesinde bu güzel noktadayız. Biz çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz, bu günü hep birlikte değerlendirmek istedik." dedi.Program, katılımcıların müzik eşliğinde eğlenmesinin ardından sona erdi.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde piknikte buluştu.Kızılırmak mesire alanında bir araya gelen belediye...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos Belediyesi çalışanları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde piknikte buluştu.

Kızılırmak mesire alanında bir araya gelen belediye çalışanları mangal yaktı.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı İsmet İnce, işçi ve emekçilerle birlikte güzel bir gün geçirmek için program düzenlediklerini belirtti.

İnce, "İlçemiz, işçilerimizin emekleri ile gelişiyor ve güzelleşiyor. Çalışanlarımızın emekleri ve gayretleri sayesinde bu güzel noktadayız. Biz çalışanlarımızla birlikte büyük bir aileyiz, bu günü hep birlikte değerlendirmek istedik." dedi.

Program, katılımcıların müzik eşliğinde eğlenmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.