pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

1. Çiftliközü Kaynaşma Ve Dayanışma Toplantısı

20.01.2017 - 10:13, Güncelleme: 20.01.2017 - 10:13
 

1. Çiftliközü Kaynaşma Ve Dayanışma Toplantısı

KONYA (AA) - Derbent ilçesi Çiftliközü Mahallesi sakinleri, 1. Çiftliközü Kaynaşma ve Dayanışma toplantısında bir araya geldi.Konya'daki Ahmet Keleşoğlu...

KONYA (AA) - Derbent ilçesi Çiftliközü Mahallesi sakinleri, 1. Çiftliközü Kaynaşma ve Dayanışma toplantısında bir araya geldi.Konya'daki Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Derbent Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçedeki bazı kurumların yöneticileri, mahalle sakinleri ile il merkezinde ikamet eden Çiftliközülüler katıldı.Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, yerleşim merkezine gelecekte yapılabileceklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.Çiftliközü Mahallesinin geçmişine ait sinevizyon gösterisinin izlendiği toplantıda, katılımcılara çiğ köfte ikram edildi. Toplantıda, sömestri tatilinde yerleşim merkezinde Hicret Camii imam hatibi İbrahim Ceylan tarafından düzenlenecek ve Allah'ın 99 ismini ezberleyerek 5 vakit namazını camide kılan öğrencilere yönelik tablet ödüllü yarışma projesinin de hayata geçirilmesine karar verildi.
KONYA (AA) - Derbent ilçesi Çiftliközü Mahallesi sakinleri, 1. Çiftliközü Kaynaşma ve Dayanışma toplantısında bir araya geldi.Konya'daki Ahmet Keleşoğlu...

KONYA (AA) - Derbent ilçesi Çiftliközü Mahallesi sakinleri, 1. Çiftliközü Kaynaşma ve Dayanışma toplantısında bir araya geldi.

Konya'daki Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya, Derbent Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçedeki bazı kurumların yöneticileri, mahalle sakinleri ile il merkezinde ikamet eden Çiftliközülüler katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda, yerleşim merkezine gelecekte yapılabileceklerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Çiftliközü Mahallesinin geçmişine ait sinevizyon gösterisinin izlendiği toplantıda, katılımcılara çiğ köfte ikram edildi.

Toplantıda, sömestri tatilinde yerleşim merkezinde Hicret Camii imam hatibi İbrahim Ceylan tarafından düzenlenecek ve Allah'ın 99 ismini ezberleyerek 5 vakit namazını camide kılan öğrencilere yönelik tablet ödüllü yarışma projesinin de hayata geçirilmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.