ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Yarım saatlik yağışla şehirde hayat felç oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2024 - 19:01, Güncelleme: 29.08.2024 - 18:43
 

Yarım saatlik yağışla şehirde hayat felç oldu

Yarım saatlik yağışla şehirde hayat felç oldu

Kırşehir’de kısa süreli yağış sonrası belediye tuvaletini su bastı. Sokakların göle döndüğü şehirde bazı vatandaşlar, ışıklarda bekleyen römork kasası üzerinden atlayarak yağmurdan kaçtı.Kırşehir’de akşam saatlerinde aniden başlayan ve yaklaşık yarım saat süren yağış, şehir merkezinde olumsuzluklara neden oldu. Özellikle belediye tarafından işletilen halka açık tuvalet, aşırı su birikintilerinden etkilendi. Tuvaletin drenaj sistemi, kısa sürede biriken yağmur suyunu tahliye edemedi ve tuvaletin içini su bastı.Vatandaşlar, belediye tuvaletinin su altında kalması nedeniyle mağdur oldu. Şans eseri herhangi bir yaralanma ya da ciddi bir maddi hasar yaşanmadı.Öte yandan, Lise Caddesi üzerinde ışıklarda bekleyen bir otomobilin araç kamerasına yansıyan görüntüde, yağış esnasında yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar, çözümü römork kasası üzerinden atlayarak buldu.
Yarım saatlik yağışla şehirde hayat felç oldu
Kırşehir’de kısa süreli yağış sonrası belediye tuvaletini su bastı. Sokakların göle döndüğü şehirde bazı vatandaşlar, ışıklarda bekleyen römork kasası üzerinden atlayarak yağmurdan kaçtı.
Kırşehir’de akşam saatlerinde aniden başlayan ve yaklaşık yarım saat süren yağış, şehir merkezinde olumsuzluklara neden oldu. Özellikle belediye tarafından işletilen halka açık tuvalet, aşırı su birikintilerinden etkilendi. Tuvaletin drenaj sistemi, kısa sürede biriken yağmur suyunu tahliye edemedi ve tuvaletin içini su bastı.
Vatandaşlar, belediye tuvaletinin su altında kalması nedeniyle mağdur oldu. Şans eseri herhangi bir yaralanma ya da ciddi bir maddi hasar yaşanmadı.
Öte yandan, Lise Caddesi üzerinde ışıklarda bekleyen bir otomobilin araç kamerasına yansıyan görüntüde, yağış esnasında yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar, çözümü römork kasası üzerinden atlayarak buldu.

Kırşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.