pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yalova’da son 1 ayda 75 düzensiz göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 13:32, Güncelleme: 31.07.2023 - 13:22
 

Yalova’da son 1 ayda 75 düzensiz göçmen yakalandı

Yalova’da son 1 ayda 75 düzensiz göçmen yakalandı

Yalova’da son bir ayda düzenlenen şok uygulamalarda Türkiye’ye illegal yollardan giren 75 düzensiz göçmen yakalanarak sınır dışı edildi. Çalışmalarda ayrıca 1 göçmen kaçaklığı zanlısı da gözaltına alınarak hakkında adli işlem gerçekleştirildi.Alınan bilgiye göre, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ve KOM Şubesi ekipleri tarafından Osmangazi Köprüsü ve il genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalar devam ediyor. Son bir ayda yapılan şok uygulamalarda Türkiye’ye illegal yollardan girdiği tespit edilen toplam 75 yabancı uyruklu şahısın sınır dışı işlemi başlatıldı. Düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde çeşitli Geri Gönderme Merkezlerine teslim edildi.Öte yandan, göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen A.G de polis tarafından gözaltına alındı. Şahsın suçta kullandığı kamyonete de mahkeme kararıyla el konuldu. Şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, düzensiz göçle mücadelenin kararlılıkla devam ettiği belirtildi.
Yalova’da son 1 ayda 75 düzensiz göçmen yakalandı
Yalova’da son bir ayda düzenlenen şok uygulamalarda Türkiye’ye illegal yollardan giren 75 düzensiz göçmen yakalanarak sınır dışı edildi. Çalışmalarda ayrıca 1 göçmen kaçaklığı zanlısı da gözaltına alınarak hakkında adli işlem gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubesi ve KOM Şubesi ekipleri tarafından Osmangazi Köprüsü ve il genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalar devam ediyor. Son bir ayda yapılan şok uygulamalarda Türkiye’ye illegal yollardan girdiği tespit edilen toplam 75 yabancı uyruklu şahısın sınır dışı işlemi başlatıldı. Düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde çeşitli Geri Gönderme Merkezlerine teslim edildi.
Öte yandan, göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen A.G de polis tarafından gözaltına alındı. Şahsın suçta kullandığı kamyonete de mahkeme kararıyla el konuldu. Şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, düzensiz göçle mücadelenin kararlılıkla devam ettiği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.