pendik escort bayan
ozmenpc.com
ak

Vali Çiftçi İHA ekibini kabul etti

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2023 - 16:08, Güncelleme: 28.08.2023 - 15:40
 

Vali Çiftçi İHA ekibini kabul etti

Vali Çiftçi İHA ekibini kabul etti

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İHA ekibini makamında kabul etti.Geçtiğimiz günlerde Erzurum Valiliği görevine atanan Mustafa Çiftçi, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Haber Müdürü Nihat Kılıçoğulları ve muhabir Mehmet Emin Kızılca’yı makamında kabul etti.Medyanın kamu adına önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Erzurum Valisi Çiftçi, “Bu anlamda görev yaptığımız yerlerde her zaman medya mensuplarının desteği ile daha güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Erzurum’da da basın mensuplarımızla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Vali Çiftçi İHA ekibini kabul etti
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, İHA ekibini makamında kabul etti.
Geçtiğimiz günlerde Erzurum Valiliği görevine atanan Mustafa Çiftçi, İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Haber Müdürü Nihat Kılıçoğulları ve muhabir Mehmet Emin Kızılca’yı makamında kabul etti.
Medyanın kamu adına önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Erzurum Valisi Çiftçi, “Bu anlamda görev yaptığımız yerlerde her zaman medya mensuplarının desteği ile daha güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Erzurum’da da basın mensuplarımızla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.