pendik escort bayan
ak

Sivas’ta sel

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2023 - 21:32, Güncelleme: 05.06.2023 - 20:59
 

Sivas’ta sel

Sivas’ta sel

Sivas’ın Kangal ilçesinde etkili olan sağanak yağmur sele neden oldu. Yaşanan selde tarım arazileri zarar görürken, ev ve ahırları da su bastı.Kangal ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Aşır yağış bir süre sonra Kuşkaya köyünde sele neden oldu. Selde tarım arazileri, bahçeler, ev ve ahırları su bastı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı selde maddi zarar oluştu.
Sivas’ta sel
Sivas’ın Kangal ilçesinde etkili olan sağanak yağmur sele neden oldu. Yaşanan selde tarım arazileri zarar görürken, ev ve ahırları da su bastı.
Kangal ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Aşır yağış bir süre sonra Kuşkaya köyünde sele neden oldu. Selde tarım arazileri, bahçeler, ev ve ahırları su bastı. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı selde maddi zarar oluştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.