pendik escort bayan
ak

Sivas’ta minik öğrenciler sergi açtı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2023 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2023 - 08:43
 

Sivas’ta minik öğrenciler sergi açtı

Sivas’ta minik öğrenciler sergi açtı

Sivas Şeyh Şamil İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, HEDEF Projesi çerçevesinde yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerde tasarlanan eğitim materyallerini sergiledi.Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi çerçevesinde yıl boyunca gerçekleştirilen eğitim materyallerinden oluşan sergi büyük beğeni topladı. Anasınıfı öğretmenleri Leyla Aydın Uzun, Burcu Korkmaz, Döndü Gül Gökçe ve Selma Saraçoğlu’nun öğrencilerle birlikte hazırladığı sergiyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Öğrencilerle birlikte sergiyi gezen ve eğitim materyallerini yakından inceleyen Aslan, Sıfır Atık Projesi çerçevesinde atık malzemelerin geri dönüştürülmesi, Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Matematik Seferberliği çerçevesinde eğlenceli öğrenme ortamlarının oluşturulması ve öğrencilerin yaparak öğrenmelerine imkân sağlanmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.Aslan, çalışmalara katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.Daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Aslan, HEDEF Projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalara değindi.Aslan, okul salonunda gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine katılan velilerle de sohbet etti.
Sivas’ta minik öğrenciler sergi açtı
Sivas Şeyh Şamil İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, HEDEF Projesi çerçevesinde yıl boyunca gerçekleştirdikleri etkinliklerde tasarlanan eğitim materyallerini sergiledi.
Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi çerçevesinde yıl boyunca gerçekleştirilen eğitim materyallerinden oluşan sergi büyük beğeni topladı. Anasınıfı öğretmenleri Leyla Aydın Uzun, Burcu Korkmaz, Döndü Gül Gökçe ve Selma Saraçoğlu’nun öğrencilerle birlikte hazırladığı sergiyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aslan, Okul Müdürü Ahmet Turan Acıdereli ve öğretmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerle birlikte sergiyi gezen ve eğitim materyallerini yakından inceleyen Aslan, Sıfır Atık Projesi çerçevesinde atık malzemelerin geri dönüştürülmesi, Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Matematik Seferberliği çerçevesinde eğlenceli öğrenme ortamlarının oluşturulması ve öğrencilerin yaparak öğrenmelerine imkân sağlanmasının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Aslan, çalışmalara katkı sağlayan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Aslan, HEDEF Projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalara değindi.
Aslan, okul salonunda gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine katılan velilerle de sohbet etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.