pendik escort bayan
ak

Sivasspor’da Leke James gol sayısını 4’e çıkardı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2023 - 22:31, Güncelleme: 30.05.2023 - 22:06
 

Sivasspor’da Leke James gol sayısını 4’e çıkardı

Sivasspor’da Leke James gol sayısını 4’e çıkardı

Sivasspor’un futbolcusu Leke James, Konyaspor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 4’e yükseltti.Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Konyaspor ile sahasında karşılaşan Sivasspor’da takımın 1 golü deneyimli futbolcu Leke James’ten geldi. James, maçın 17 dakikasında meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.30 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 4’e çıkardı. James, 4 golün 1’ini UEFA Avrupa Ligi’nde kaydetti.
Sivasspor’da Leke James gol sayısını 4’e çıkardı
Sivasspor’un futbolcusu Leke James, Konyaspor ile oynanan müsabakada attığı golle bu sezonki gol sayısını 4’e yükseltti.
Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında Konyaspor ile sahasında karşılaşan Sivasspor’da takımın 1 golü deneyimli futbolcu Leke James’ten geldi. James, maçın 17 dakikasında meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
30 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 4’e çıkardı. James, 4 golün 1’ini UEFA Avrupa Ligi’nde kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.