pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor-Kayserispor maçını Burak Pakkan yönetecek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2023 - 13:05, Güncelleme: 05.06.2023 - 12:37
 

Sivasspor-Kayserispor maçını Burak Pakkan yönetecek

Sivasspor-Kayserispor maçını Burak Pakkan yönetecek

Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında oynanacak olan Süper Lig müsabakasını Ankara Bölgesinden hakem Burak Pakkan yönetecek.Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor Anadolu derbisinde yarın Sivas’ta karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4.Hakemi Yiğit Arslan.6 Haziran Salı günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor maçı saat 17.00’de başlayacak.
Sivasspor-Kayserispor maçını Burak Pakkan yönetecek
Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında oynanacak olan Süper Lig müsabakasını Ankara Bölgesinden hakem Burak Pakkan yönetecek.
Spor Toto Süper Lig’in 38. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor Anadolu derbisinde yarın Sivas’ta karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanacak olan karşılaşmayı hakem Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4.Hakemi Yiğit Arslan.
6 Haziran Salı günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor maçı saat 17.00’de başlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.