pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Samsun’da 3 ilçede eğitime ara

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2023 - 01:30, Güncelleme: 07.06.2023 - 01:00
 

Samsun’da 3 ilçede eğitime ara

Samsun’da 3 ilçede eğitime ara

Samsun’da sağanak yağış ve sel dolayısıyla 3 ilçede 7 Haziran Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleri geneli, Terme ilçesinde ise Cumhuriyet İlk ve Cumhuriyet Ortaokulu’nda 07 Haziran Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildi.
Samsun’da 3 ilçede eğitime ara
Samsun’da sağanak yağış ve sel dolayısıyla 3 ilçede 7 Haziran Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Salıpazarı ve Ayvacık ilçeleri geneli, Terme ilçesinde ise Cumhuriyet İlk ve Cumhuriyet Ortaokulu’nda 07 Haziran Çarşamba günü eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.