ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Samet Koç: "Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberler camiamızı yıpratıyor"

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2023 - 12:01, Güncelleme: 25.07.2023 - 11:57
 

Samet Koç: "Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberler camiamızı yıpratıyor"

Samet Koç: "Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberler camiamızı yıpratıyor"

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Çağdaş Atan’ın istifa ettiği yönündeki haberlere ilişkin olarak, "Hocamız sabah idmanını tamamlamış ve daha alnındaki ter kurumadan teknik çalışmalarına devam etmektedir" dedi. Çağdaş atan hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Koç, "Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberler camiamızı yıpratıyor" dedi.Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Koç, "Hocamız sabah idmanını tamamlamış ve daha alnındaki ter kurumadan teknik çalışmalarına devam etmektedir. Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberlerin camiamızı yıprattığını belirtmek isterim, kimsenin bu habere sevineceğini düşünmüyorum ancak kaçınılmaz sona yaklaştığımızı da hatırlatırım. Hepimizi üzecek bu gelişme yaşanmadan önce kulübümüze sahip çıkalım, mahkeme kadıya mülk değil, bu kulüp bize yük değil. Seve seve hizmet ediyoruz, mesaimizin çoğunu burada harcıyoruz. Ama verdiğimiz sözlerinde arkasındayız, transfer yapılmadan başlanacak sezonda yönetim olarak devam etmeyeceğimizi Ali Çamlı basın önünde defalarca tekrar etmiştir" dedi.
Samet Koç: "Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberler camiamızı yıpratıyor"
Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Çağdaş Atan’ın istifa ettiği yönündeki haberlere ilişkin olarak, "Hocamız sabah idmanını tamamlamış ve daha alnındaki ter kurumadan teknik çalışmalarına devam etmektedir" dedi. Çağdaş atan hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Koç, "Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberler camiamızı yıpratıyor" dedi.
Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Koç, "Hocamız sabah idmanını tamamlamış ve daha alnındaki ter kurumadan teknik çalışmalarına devam etmektedir. Hocamızın istifa ettiği yöndeki haberlerin camiamızı yıprattığını belirtmek isterim, kimsenin bu habere sevineceğini düşünmüyorum ancak kaçınılmaz sona yaklaştığımızı da hatırlatırım. Hepimizi üzecek bu gelişme yaşanmadan önce kulübümüze sahip çıkalım, mahkeme kadıya mülk değil, bu kulüp bize yük değil. Seve seve hizmet ediyoruz, mesaimizin çoğunu burada harcıyoruz. Ama verdiğimiz sözlerinde arkasındayız, transfer yapılmadan başlanacak sezonda yönetim olarak devam etmeyeceğimizi Ali Çamlı basın önünde defalarca tekrar etmiştir" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.