pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 12:05, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:41
 

Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısına katıldı.Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın katıldığı toplantı Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü Halis Dalkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Yerel seçimler için projeler ve programlar hakkında görüşüldü. Yapılan ve yapılması gereken projeler daha da geniş plan ile tekrar gözden geçirildi.Akabinde ise Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında Daraltılmış İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda teşkilat performansları ele alındı. Yerel seçimler için de istişareler yapıldı.
Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi
Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Marmara Bölgesi İl Başkanları Toplantısına katıldı.
Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın katıldığı toplantı Teşkilat Başkanlığı Marmara Bölge Koordinatörü Halis Dalkılıç başkanlığında gerçekleştirildi. Yerel seçimler için projeler ve programlar hakkında görüşüldü. Yapılan ve yapılması gereken projeler daha da geniş plan ile tekrar gözden geçirildi.
Akabinde ise Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığında Daraltılmış İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda teşkilat performansları ele alındı. Yerel seçimler için de istişareler yapıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.