ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Malatyalı Güreş Hakemi Ilkım, Ürdün’de depremzedeler için düdük çalacak

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2023 - 13:31, Güncelleme: 17.08.2023 - 13:27
 

Malatyalı Güreş Hakemi Ilkım, Ürdün’de depremzedeler için düdük çalacak

Malatyalı Güreş Hakemi Ilkım, Ürdün’de depremzedeler için düdük çalacak

İnönü Üniversitesi’nde akademik personel olarak göreve yapan Uluslararası Güreş Hakemi Doç. Dr. Mehmet Ilkım, 12-20 Ağustos 2023 tarihlerinde Ürdün’ün başkenti Amman’da yapılan Güreş dünya şampiyonasına ülkemizi temsilen hakem olarak seçildi.Daha önce birçok uluslararası organizasyonda görev alan Ilkım, Malatya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.Malatya’nın yaşadığı deprem felaketini bir nebze olsun unutturmak için temsil noktasında elinden geleni yapacağını belirten Ilkım, “12-20 Ağustos 2023 tarihlerinde Ürdün’ün başkenti Amman’da yapılan Güreş dünya şampiyonasına ülkemizi temsilen hakem olarak davet edildik. Oldukça önemli bir organizasyon. Malatya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağıma inanıyorum. Deprem felaketini bir nebze olsun unutturmak için temsil noktasında kayda değer bir performans sergilemek en büyük hedefim” diye konuştu.
Malatyalı Güreş Hakemi Ilkım, Ürdün’de depremzedeler için düdük çalacak
İnönü Üniversitesi’nde akademik personel olarak göreve yapan Uluslararası Güreş Hakemi Doç. Dr. Mehmet Ilkım, 12-20 Ağustos 2023 tarihlerinde Ürdün’ün başkenti Amman’da yapılan Güreş dünya şampiyonasına ülkemizi temsilen hakem olarak seçildi.
Daha önce birçok uluslararası organizasyonda görev alan Ilkım, Malatya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için elinden geleni yapacağını söyledi.
Malatya’nın yaşadığı deprem felaketini bir nebze olsun unutturmak için temsil noktasında elinden geleni yapacağını belirten Ilkım, “12-20 Ağustos 2023 tarihlerinde Ürdün’ün başkenti Amman’da yapılan Güreş dünya şampiyonasına ülkemizi temsilen hakem olarak davet edildik. Oldukça önemli bir organizasyon. Malatya’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağıma inanıyorum. Deprem felaketini bir nebze olsun unutturmak için temsil noktasında kayda değer bir performans sergilemek en büyük hedefim” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.