pendik escort bayan
ak

Konya'daki Uyuşturucu Operasyonu

16.08.2017 - 11:13, Güncelleme: 16.08.2017 - 11:13
 

Konya'daki Uyuşturucu Operasyonu

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u tutuklandı, 16'sı adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya merkezli 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan 9'u tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl ve Malatya'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 5'i kadın 25 kişi, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan biri kadın 9'u hakkında tutuklama kararı verildi. Zanlılardan 16'sı ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen bir grubu takibe alan polis, 10 Ağustos’ta, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl ve Malatya'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 125 kilogram esrar ele geçirilirken, 25 kişi gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen zanlılardan 9'u tutuklandı, 16'sı adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya merkezli 5 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlılardan 9'u tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl ve Malatya'da düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 5'i kadın 25 kişi, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadelerinin alınmasının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlılardan biri kadın 9'u hakkında tutuklama kararı verildi. Zanlılardan 16'sı ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Uyuşturucu madde satışı yaptıkları belirlenen bir grubu takibe alan polis, 10 Ağustos’ta, Konya, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl ve Malatya'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş, 125 kilogram esrar ele geçirilirken, 25 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.