pendik escort bayan
ak

Kocasinan'da Kurban Hazırlıkları

17.08.2017 - 15:13, Güncelleme: 17.08.2017 - 15:13
 

Kocasinan'da Kurban Hazırlıkları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'ndeki kurban kesim yerindeki çalışmaları inceledi. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'ndeki kurban kesim yerindeki çalışmaları inceledi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı için Oymaağaç Mahallesi'nde oluşturulan kesim yerinde inceleme yaptı. Çolakbayrakdar, yaptığı değerlendirmede, vatandaşların sağlıklı, güvenli ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıkların sonuna gelindiğini belirtti. Modern kurban kesim yerleriyle Türkiye'ye örnek olduklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: "Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklar yapıyoruz ve burada kurban kesim hizmeti veriyoruz. Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesim yerimizde ayrıca kurban satışı için hazırlanan modern alanlarımızda var."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'ndeki kurban kesim yerindeki çalışmaları inceledi. Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oymaağaç Mahallesi'ndeki kurban kesim yerindeki çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı için Oymaağaç Mahallesi'nde oluşturulan kesim yerinde inceleme yaptı.

Çolakbayrakdar, yaptığı değerlendirmede, vatandaşların sağlıklı, güvenli ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için hazırlıkların sonuna gelindiğini belirtti.

Modern kurban kesim yerleriyle Türkiye'ye örnek olduklarını ifade eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yerine getirmeleri için hazırlıklar yapıyoruz ve burada kurban kesim hizmeti veriyoruz. Bu yılda geçen yıllarda olduğu gibi alnımızın akıyla bu hizmeti yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kesim yerimizde ayrıca kurban satışı için hazırlanan modern alanlarımızda var."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.