pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırklareli’nde 186 düzensiz göçmen yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 12:30, Güncelleme: 31.07.2023 - 12:27
 

Kırklareli’nde 186 düzensiz göçmen yakalandı

Kırklareli’nde 186 düzensiz göçmen yakalandı

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince 186 düzensiz göçmen yakalanırken, göçmenlere organizatörlük yapan 1 şüpheli de gözaltına alındı.Kırklareli İl Jandarma Komutanlığınca, düzensiz göçün önlenmesi ve kayıt dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesi faaliyetlerinde il genelinde yapılan önleyici devriye çalışmalarında yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 186 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahısta, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak adli işlem yapıldı. Olaylarda kullanılan 1 araca da el konuldu.
Kırklareli’nde 186 düzensiz göçmen yakalandı
Kırklareli’nde jandarma ekiplerince 186 düzensiz göçmen yakalanırken, göçmenlere organizatörlük yapan 1 şüpheli de gözaltına alındı.
Kırklareli İl Jandarma Komutanlığınca, düzensiz göçün önlenmesi ve kayıt dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesi faaliyetlerinde il genelinde yapılan önleyici devriye çalışmalarında yasadışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 186 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenlere organizatörlük yaptığı tespit edilen 1 şüpheli şahısta, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak adli işlem yapıldı. Olaylarda kullanılan 1 araca da el konuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.