ozmenpc.com
https://www.ozmenpc.com/masaustu-pc-oyuncu
ak

Kastamonu Üniversitesi, kalite odaklı çalışmalarda ilerlemeye devam ediyor

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2024 - 13:32, Güncelleme: 02.08.2024 - 13:02
 

Kastamonu Üniversitesi, kalite odaklı çalışmalarda ilerlemeye devam ediyor

Kastamonu Üniversitesi, kalite odaklı çalışmalarda ilerlemeye devam ediyor

Kalite odaklı çalışmalarını idari birimlerinde başarıyla sürdürmeye devam eden Kastamonu Üniversitesi, ISO 27701:2019 Kişisel Veri Yönetim Sistemi (KVYS) sertifikasını yeniledi.Kastamonu Üniversitesi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyum sağlayan ISO 27701 Kişisel Veri Yönetim Sistemi denetiminden başarıyla geçerek 22 Temmuz tarihi itibarıyla ISO 27701:2019 Kişisel Veri Yönetim Sistemi (KVYS) sertifikasını yeniledi. Bu sertifikayla birlikte, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Hukuk Müşavirliği koordinasyonunda yürütülen denetim sürecinde, işlenen verilerin KVK Kanunu’na uygun olarak yönetildiği bir kez daha tescillenmiş oldu.Ayrıca, 2017 yılından bu yana TÜRKAK tarafından akredite edilen Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (ISO) tarafından belirlenen yeni standartlara uyum sağlamak amacıyla bilgi sistemlerini güncelledi. Bu kapsamda, ISO 27001:2022 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını başarıyla alarak, bilgi güvenliği süreçlerinin sürekliliğini sağlamış oldu.Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kalite çalışmalarının hızla devam ettiğini ve bu sürecin Kastamonu Üniversitesi’nin kalite yönetiminde önemli bir aşama olduğunu vurguladı.Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin bu alandaki çalışmaların, kalite odaklı yaklaşımının ve sürekli gelişim hedefinin bir yansıması olduğunu belirterek, kalite çalışmalarının hızla devam etmesinin, hem öğrencilere hem de tüm paydaşlara daha güvenli ve etkili hizmetler sunma amacını gösterdiğini ifade etti.
Kastamonu Üniversitesi, kalite odaklı çalışmalarda ilerlemeye devam ediyor
Kalite odaklı çalışmalarını idari birimlerinde başarıyla sürdürmeye devam eden Kastamonu Üniversitesi, ISO 27701:2019 Kişisel Veri Yönetim Sistemi (KVYS) sertifikasını yeniledi.
Kastamonu Üniversitesi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na uyum sağlayan ISO 27701 Kişisel Veri Yönetim Sistemi denetiminden başarıyla geçerek 22 Temmuz tarihi itibarıyla ISO 27701:2019 Kişisel Veri Yönetim Sistemi (KVYS) sertifikasını yeniledi. Bu sertifikayla birlikte, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Hukuk Müşavirliği koordinasyonunda yürütülen denetim sürecinde, işlenen verilerin KVK Kanunu’na uygun olarak yönetildiği bir kez daha tescillenmiş oldu.
Ayrıca, 2017 yılından bu yana TÜRKAK tarafından akredite edilen Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Uluslararası Standardizasyon Örgütü (ISO) tarafından belirlenen yeni standartlara uyum sağlamak amacıyla bilgi sistemlerini güncelledi. Bu kapsamda, ISO 27001:2022 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasını başarıyla alarak, bilgi güvenliği süreçlerinin sürekliliğini sağlamış oldu.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kalite çalışmalarının hızla devam ettiğini ve bu sürecin Kastamonu Üniversitesi’nin kalite yönetiminde önemli bir aşama olduğunu vurguladı.
Rektör Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin bu alandaki çalışmaların, kalite odaklı yaklaşımının ve sürekli gelişim hedefinin bir yansıması olduğunu belirterek, kalite çalışmalarının hızla devam etmesinin, hem öğrencilere hem de tüm paydaşlara daha güvenli ve etkili hizmetler sunma amacını gösterdiğini ifade etti.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.