pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Akın'dan Döküm Fabrikasına İstihdam Ve İhracat Övgüsü

25.12.2018 - 16:03, Güncelleme: 25.12.2018 - 16:03
 

Vali Akın'dan Döküm Fabrikasına İstihdam Ve İhracat Övgüsü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Çemaş Döküm Fabrikası'nın, kaliteli ürünleri ve yaptığı ihracatla kentin ekonomisine önemli ölçüde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Çemaş Döküm Fabrikası'nın, kaliteli ürünleri ve yaptığı ihracatla kentin ekonomisine önemli ölçüde katkı sağladığını belirtti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, Çemaş Döküm Fabrikası'nı ziyaret ederek Genel Müdür Kaan Özkan ve çalışanlardan bilgi aldı.İncelemelerde bulunan Vali Akın, burada yaptığı açıklamada, fabrikanın hem yurt içi satışı hem de yaptığı ihracat ile döküm sanayinin önemli kuruluşlarından birisi olduğunu vurguladı.Fabrikanın Kırşehir'de istihdam ve ihracata büyük katkı yaptığına işaret eden Vali Akın, şöyle devam etti:"Otomotiv parçalarının yanı sıra beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üreten Çemaş, ürettiği kaliteli ürünlerle ve yaptığı ihracatla ilimiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yeni yatırımları ile sektörünün ve ilimizin öncü kuruluşlarından birisi olan ÇEMAŞ, teknolojisini sürekli yenileyen, çevreye saygılı, güvenilir, verimli bir kuruluştur. Bu vesileyle, Çemaş'ın yöneticilerine ilimiz ekonomisine sunduğu hizmetler için teşekkür ediyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Çemaş Döküm Fabrikası'nın, kaliteli ürünleri ve yaptığı ihracatla kentin ekonomisine önemli ölçüde...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Çemaş Döküm Fabrikası'nın, kaliteli ürünleri ve yaptığı ihracatla kentin ekonomisine önemli ölçüde katkı sağladığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, Çemaş Döküm Fabrikası'nı ziyaret ederek Genel Müdür Kaan Özkan ve çalışanlardan bilgi aldı.

İncelemelerde bulunan Vali Akın, burada yaptığı açıklamada, fabrikanın hem yurt içi satışı hem de yaptığı ihracat ile döküm sanayinin önemli kuruluşlarından birisi olduğunu vurguladı.

Fabrikanın Kırşehir'de istihdam ve ihracata büyük katkı yaptığına işaret eden Vali Akın, şöyle devam etti:

"Otomotiv parçalarının yanı sıra beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üreten Çemaş, ürettiği kaliteli ürünlerle ve yaptığı ihracatla ilimiz ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlamaktadır. Yeni yatırımları ile sektörünün ve ilimizin öncü kuruluşlarından birisi olan ÇEMAŞ, teknolojisini sürekli yenileyen, çevreye saygılı, güvenilir, verimli bir kuruluştur. Bu vesileyle, Çemaş'ın yöneticilerine ilimiz ekonomisine sunduğu hizmetler için teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.