pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atatürk'ün Kırşehir'e Gelişinin 99. Yılı

25.12.2018 - 11:33, Güncelleme: 25.12.2018 - 11:33
 

Atatürk'ün Kırşehir'e Gelişinin 99. Yılı

KIRŞEHİR (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) gönüllülerinin...

KIRŞEHİR (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) gönüllülerinin doğa yürüyüşü düzenlediği bildirildi.İl AFAD Müdürlüğünden yapılan açıklamada, afetlerde ve acil durumlarda yardıma ihtiyacı olanlara bilinçli bir şekilde destek vermeyi amaçlayan AFAD gönüllülerinin, Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla doğa yürüyüşü yaptıkları belirtildi.Mucur’dan Kırşehir’e geçiş güzergahındaki Atatürk’ün Kırşehir’e gelişi sırasında kullandığı eski taş yolda doğa yürüyüşü yapıldığı aktarılan açıklamada, yürüyüşte doğada yaşam ve afet anında yapılması gerekenler hakkında da eğitimler verildiği kaydedildi.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla yapılan yürüyüşe, Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri, izcilik kulüpleri üyeleri ile çok sayıda kamu personelinden oluşan 60 kişilik AFAD gönüllülerinin katıldığı ifade edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) gönüllülerinin...

KIRŞEHİR (AA) - Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) gönüllülerinin doğa yürüyüşü düzenlediği bildirildi.

İl AFAD Müdürlüğünden yapılan açıklamada, afetlerde ve acil durumlarda yardıma ihtiyacı olanlara bilinçli bir şekilde destek vermeyi amaçlayan AFAD gönüllülerinin, Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla doğa yürüyüşü yaptıkları belirtildi.

Mucur’dan Kırşehir’e geçiş güzergahındaki Atatürk’ün Kırşehir’e gelişi sırasında kullandığı eski taş yolda doğa yürüyüşü yapıldığı aktarılan açıklamada, yürüyüşte doğada yaşam ve afet anında yapılması gerekenler hakkında da eğitimler verildiği kaydedildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla yapılan yürüyüşe, Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri, izcilik kulüpleri üyeleri ile çok sayıda kamu personelinden oluşan 60 kişilik AFAD gönüllülerinin katıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.