pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakır Kablo Hırsızlığı İddiasıyla 4 Zanlı Tutuklandı

25.12.2018 - 11:08, Güncelleme: 25.12.2018 - 11:08
 

Bakır Kablo Hırsızlığı İddiasıyla 4 Zanlı Tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ton bakır kablo çaldıkları öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.Köklüce köyündeki hırsızlıklarla ilgili çalışma başlatan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ton bakır kablo çaldıkları öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.Köklüce köyündeki hırsızlıklarla ilgili çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlıları tespit etti. Jandarmanın düzenlediği operasyonla 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, bir ton eritilmiş bakır kablo, 8 bıçak, 4 kablo kesme makası, ikişer akü, kurusıkı tabanca, el telsizi ve sahte araç plakası, mazot boşaltma pompası, testere ile nacak ele geçirildi.Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ton bakır kablo çaldıkları öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.Köklüce köyündeki hırsızlıklarla ilgili çalışma başlatan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir ton bakır kablo çaldıkları öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.

Köklüce köyündeki hırsızlıklarla ilgili çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlıları tespit etti.

Jandarmanın düzenlediği operasyonla 4 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonda, bir ton eritilmiş bakır kablo, 8 bıçak, 4 kablo kesme makası, ikişer akü, kurusıkı tabanca, el telsizi ve sahte araç plakası, mazot boşaltma pompası, testere ile nacak ele geçirildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.