pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Voleybol Turnuvası

25.12.2018 - 09:58, Güncelleme: 25.12.2018 - 09:58
 

Şarkışla'da Voleybol Turnuvası

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kaymakamlığının organize ettiği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kaymakamlık Voleybol Turnuvası başladı....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kaymakamlığının organize ettiği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kaymakamlık Voleybol Turnuvası başladı. İlçedeki spor salonunda oynanan ve 2 gruptan oluşan turnuvada 8 takım mücadele edecek. B Grubu'nda oynanan ilk karşılaşmada Müftülük takımı Emniyet takımını 3-0 mağlup etti. A grubunda ise Çiçekspor takımı Oluşumspor'u 3-2 yendi. Sporseverlerin ilgi gösterdiği turnuvanın finali 4 Ocak'ta oynanacak.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kaymakamlığının organize ettiği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kaymakamlık Voleybol Turnuvası başladı....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesinde kaymakamlığının organize ettiği Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kaymakamlık Voleybol Turnuvası başladı.

İlçedeki spor salonunda oynanan ve 2 gruptan oluşan turnuvada 8 takım mücadele edecek. B Grubu'nda oynanan ilk karşılaşmada Müftülük takımı Emniyet takımını 3-0 mağlup etti.

A grubunda ise Çiçekspor takımı Oluşumspor'u 3-2 yendi.

Sporseverlerin ilgi gösterdiği turnuvanın finali 4 Ocak'ta oynanacak.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.