pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mutlinetlilere Homend'de Yüzde 30 İndirim

Spor 24.12.2018 - 11:43, Güncelleme: 24.12.2018 - 11:43
 

Mutlinetlilere Homend'de Yüzde 30 İndirim

Multinet Up ile elektrikli ev aletleri markası Homend arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Multinetliler yılbaşı öncesi elektrikli ev aletlerini yüzde 30 indirimle alabilecek

İSTANBUL (AA) - Multinet Up'ın Homend ile gerçekleştirdiği indirim kampanyası kapsamında Multinetliler yılbaşı öncesi elektrikli ev aletleri alışverişlerinde yüzde 30 indirimden faydalanabilecek. Mutinet Up'ın açıklamasına göre, şirketin, elektrikli ev aletleri markası Homend ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Multinetlilere yılbaşı öncesi yapacakları alışverişlerde geçerli yüzde 30 indirim imkanı sunuluyor. Yılbaşı öncesi mutfaklarının eksiklerini tamamlamak ve damak zevklerini evlerinde misafirlerine de sunmak isteyen Multinetliler, Homendin web sitesi www.homend.com.tr üzerinden gerçekleştirecekleri alışverişlerinde yüzde 30 indirim kazanacak. Yıl sonuna kadar geçerli kampanyadan faydalanmak için Multinetlilerin seçtikleri ürünü sepete attıktan sonra MultiPay uygulamasında bulunan indirim kodunu ilgili alana yazarak sepetlerini güncellemeleri yeterli olacak.
Multinet Up ile elektrikli ev aletleri markası Homend arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Multinetliler yılbaşı öncesi elektrikli ev aletlerini yüzde 30 indirimle alabilecek

İSTANBUL (AA) - Multinet Up'ın Homend ile gerçekleştirdiği indirim kampanyası kapsamında Multinetliler yılbaşı öncesi elektrikli ev aletleri alışverişlerinde yüzde 30 indirimden faydalanabilecek.

Mutinet Up'ın açıklamasına göre, şirketin, elektrikli ev aletleri markası Homend ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Multinetlilere yılbaşı öncesi yapacakları alışverişlerde geçerli yüzde 30 indirim imkanı sunuluyor.

Yılbaşı öncesi mutfaklarının eksiklerini tamamlamak ve damak zevklerini evlerinde misafirlerine de sunmak isteyen Multinetliler, Homendin web sitesi www.homend.com.tr üzerinden gerçekleştirecekleri alışverişlerinde yüzde 30 indirim kazanacak.

Yıl sonuna kadar geçerli kampanyadan faydalanmak için Multinetlilerin seçtikleri ürünü sepete attıktan sonra MultiPay uygulamasında bulunan indirim kodunu ilgili alana yazarak sepetlerini güncellemeleri yeterli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.