pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Atatürk'ün Kırşehir'e Gelişinin 99. Yılı

23.12.2018 - 14:43, Güncelleme: 23.12.2018 - 14:43
 

Atatürk'ün Kırşehir'e Gelişinin 99. Yılı

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.İlhan,...

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.İlhan, mesajında, düşman işgali altındaki yurdun dört bir yanını kuşatanlara karşı, Atatürk'ün kararlı ve planlı duruşunun, Türk halkının azmi ve inancı birleşerek milletin bağımsızlığının kazanıldığını hatırlattı.Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında oluşan milli mücadele ruhunun bugün de aynı şekilde birlik bütünlük içerisinde, kardeşlik, dayanışma duyguları ile sürdürülmesinin ve her daim bu beraberliğin korunmasının önemli olduğunu belirten İlhan, şunları kaydetti:"Milli mücadelenin Anadolu'nun merkezinden yürütüldüğü süreçte, Atatürk ile silah arkadaşlarına verdiği destek, vatan toprağının bütünlüğü için gösterdiği dayanışma ve mücadele azmi, Kırşehir halkının da üstün bir ruh ve inanca sahip olduğunu ortaya koymuştur. Genç, yaşlı, kadın, erkek, tüm halkın, ülke topraklarının bütünlüğünü sağlamak için ne koşullar altında mücadeleler verdiğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında çağdaş ve geleceği aydınlık, medeni bir ülke oluşturmak için nasıl emek verildiğini görmeliyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi ilimize gelişinin yıl dönümünde minnet, rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum."
KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.İlhan,...

KIRŞEHİR (AA) - CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kırşehir'e gelişinin 99. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

İlhan, mesajında, düşman işgali altındaki yurdun dört bir yanını kuşatanlara karşı, Atatürk'ün kararlı ve planlı duruşunun, Türk halkının azmi ve inancı birleşerek milletin bağımsızlığının kazanıldığını hatırlattı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında oluşan milli mücadele ruhunun bugün de aynı şekilde birlik bütünlük içerisinde, kardeşlik, dayanışma duyguları ile sürdürülmesinin ve her daim bu beraberliğin korunmasının önemli olduğunu belirten İlhan, şunları kaydetti:

"Milli mücadelenin Anadolu'nun merkezinden yürütüldüğü süreçte, Atatürk ile silah arkadaşlarına verdiği destek, vatan toprağının bütünlüğü için gösterdiği dayanışma ve mücadele azmi, Kırşehir halkının da üstün bir ruh ve inanca sahip olduğunu ortaya koymuştur. Genç, yaşlı, kadın, erkek, tüm halkın, ülke topraklarının bütünlüğünü sağlamak için ne koşullar altında mücadeleler verdiğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında çağdaş ve geleceği aydınlık, medeni bir ülke oluşturmak için nasıl emek verildiğini görmeliyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi ilimize gelişinin yıl dönümünde minnet, rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.