pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayserispor, Erzurumspor Maçına Hazır

22.12.2018 - 18:38, Güncelleme: 22.12.2018 - 18:38
 

Kayserispor, Erzurumspor Maçına Hazır

ERZURUM (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda yapacağı maçın son antrenmanını Erzurum'da...

ERZURUM (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda yapacağı maçın son antrenmanını Erzurum'da gerçekleştirdi.Karşılaşma için iki gün önce Erzurum'a gelen Kayserispor, son antrenmanını Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yaptı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular ısınma hareketleri ile başladı. Futbolcuların taktiksel ağırlıklı şut çalışması ile tamamladığı antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir ile bazı yöneticiler de antrenmanı takip etti.Sarı-kırmızılı takım bu antrenmanla çalışmalarını tamamlayarak, yarın Kazım Karabekir Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı beklemeye başladı.
ERZURUM (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda yapacağı maçın son antrenmanını Erzurum'da...


ERZURUM (AA) - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda yapacağı maçın son antrenmanını Erzurum'da gerçekleştirdi.

Karşılaşma için iki gün önce Erzurum'a gelen Kayserispor, son antrenmanını Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yaptı.

Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular ısınma hareketleri ile başladı.

Futbolcuların taktiksel ağırlıklı şut çalışması ile tamamladığı antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir ile bazı yöneticiler de antrenmanı takip etti.

Sarı-kırmızılı takım bu antrenmanla çalışmalarını tamamlayarak, yarın Kazım Karabekir Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı beklemeye başladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.