pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclisi Toplantısı Yapıldı

21.12.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.12.2018 - 15:53
 

Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclisi Toplantısı Yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara'daki Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclisi ilk toplantısını yaptı.İlçedeki çeşitli okullarda okuyan öğrencilerden oluşan ve çocukların...

ANKARA (AA) - Ankara'daki Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclisi ilk toplantısını yaptı.İlçedeki çeşitli okullarda okuyan öğrencilerden oluşan ve çocukların problemlerini, taleplerini ifade etmelerini ve problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak amacıyla kurulan Çocuk Meclisi ilk toplantısını Halkevi'nde gerçekleştirdi.Toplantıda, Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclis Başkanı Yağmur Atak, meclis üyelerinin görüşlerini aldı.Toplantıda meclis üyeleri, çeşitli önergeler sunarken, önergeler, yapılan oylamayla kabul edildi.Çocuk Meclisinde alınan kararların, Belediye Meclisine tavsiye niteliğinde sunulacağı belirtildi.
ANKARA (AA) - Ankara'daki Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclisi ilk toplantısını yaptı.İlçedeki çeşitli okullarda okuyan öğrencilerden oluşan ve çocukların...

ANKARA (AA) - Ankara'daki Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclisi ilk toplantısını yaptı.

İlçedeki çeşitli okullarda okuyan öğrencilerden oluşan ve çocukların problemlerini, taleplerini ifade etmelerini ve problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak amacıyla kurulan Çocuk Meclisi ilk toplantısını Halkevi'nde gerçekleştirdi.

Toplantıda, Beypazarı Belediyesi Çocuk Meclis Başkanı Yağmur Atak, meclis üyelerinin görüşlerini aldı.

Toplantıda meclis üyeleri, çeşitli önergeler sunarken, önergeler, yapılan oylamayla kabul edildi.

Çocuk Meclisinde alınan kararların, Belediye Meclisine tavsiye niteliğinde sunulacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.