pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çakacak, Mubidef Genel Başkanı Kahyaoğlu'nu Kabul Etti

21.12.2018 - 14:03, Güncelleme: 21.12.2018 - 14:03
 

Vali Çakacak, Mubidef Genel Başkanı Kahyaoğlu'nu Kabul Etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu'nu makamında...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu'nu makamında kabul etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplumsal hayatının önemli yapı taşlarından olan muhtarlık müessesesinin yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ettiğini ifade eden Vali Çakacak, son yıllarda muhtarların idari ve ekonomik standartlarının yükseltildiğini kaydetti.Çakacak, muhtarların devlet birimleriyle olan iletişimlerinin güçlendirildiğini hatırlatarak, bu sayede vatandaşlara götürülen hizmet kalitesinin de arttığını vurguladı.Kahyaoğlu da Çakacak'ın kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu'nu makamında...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türkiye Muhtarlar Birliği Dernekleri Federasyonu (MUBİDEF) Genel Başkanı Bekir Kahyaoğlu'nu makamında kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplumsal hayatının önemli yapı taşlarından olan muhtarlık müessesesinin yerel demokrasinin en eski örneğini temsil ettiğini ifade eden Vali Çakacak, son yıllarda muhtarların idari ve ekonomik standartlarının yükseltildiğini kaydetti.

Çakacak, muhtarların devlet birimleriyle olan iletişimlerinin güçlendirildiğini hatırlatarak, bu sayede vatandaşlara götürülen hizmet kalitesinin de arttığını vurguladı.

Kahyaoğlu da Çakacak'ın kabulünden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.