pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

21.12.2018 - 10:38, Güncelleme: 21.12.2018 - 10:38
 

Karaman'da Trafik Kazası Güvenlik Kamerasında

KARAMAN (AA) - Karaman'da otomobilin elektrikli bisiklete çarpıp kaçma anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgilere göre, sürücüsü...

KARAMAN (AA) - Karaman'da otomobilin elektrikli bisiklete çarpıp kaçma anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgilere göre, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, Kirişçi Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerindeki kavşakta, Mustafa Yıldız'ın kullandığı elektrikli bisiklete çarptı.Kazada yaralanan Yıldız, sağlık ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Görüntülerde, çarpmanın şiddetiyle Yıldız'ın metrelerce havaya fırlayarak yere düştüğü, aşırı hız yapan otomobil sürücüsünün ise kazanın ardından hiç durmadan olay yerinden uzaklaştığı görüldü.
KARAMAN (AA) - Karaman'da otomobilin elektrikli bisiklete çarpıp kaçma anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgilere göre, sürücüsü...
KARAMAN (AA) - Karaman'da otomobilin elektrikli bisiklete çarpıp kaçma anı bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgilere göre, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, Kirişçi Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi üzerindeki kavşakta, Mustafa Yıldız'ın kullandığı elektrikli bisiklete çarptı.
Kazada yaralanan Yıldız, sağlık ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Görüntülerde, çarpmanın şiddetiyle Yıldız'ın metrelerce havaya fırlayarak yere düştüğü, aşırı hız yapan otomobil sürücüsünün ise kazanın ardından hiç durmadan olay yerinden uzaklaştığı görüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.