pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

20.12.2018 - 09:53, Güncelleme: 20.12.2018 - 09:53
 

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, haber kategorisinde "Direnişe 'Engel' Yok", yaşam kategorisinde "Ali Dede ve Kedisi" ile spor kategorisinde "Atlı Savaş Oyunu" adlı fotoğraflara oy verdi

ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. Yalçın, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı."Haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın İsrail sınırında çektiği "Direnişe 'Engel' Yok" fotoğrafına oy veren Yalçın, "Yaşam" kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali Dede ve Kedisi" fotoğrafını seçti. Yalçın, "Spor" kategorisinde ise Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü kapsamında Ali İhsan Öztürk'ün çektiği "Atlı Savaş Oyunu" fotoğrafına oy verdi.- "AA takdir ve takip ettiğimiz bir kurum"Bir fotoğraf karesinin kimi zaman sayfalarca yazıdan, saatlerce yapılan konuşmadan ve yürütülen diplomasiden daha etkili olabileceğini belirten Yalçın, şunları söyledi:"AA, bu konuda nitelikli yapısıyla hem farkındalık üreten hem olayları bir karede resmeden yapısıyla takdir ve takip ettiğimiz bir kurum. İstifade ettiğimiz bir kurum aynı zamanda. Biz de çalışmalarımızı bir çırpıda anlatabilmek için AA'nın bu anlamdaki birikiminden faydalanıyoruz."Yalçın, AA'nın "Yılın Fotoğrafları"nda emeği bulunanları tebrik etti.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, haber kategorisinde "Direnişe 'Engel' Yok", yaşam kategorisinde "Ali Dede ve Kedisi" ile spor kategorisinde "Atlı Savaş Oyunu" adlı fotoğraflara oy verdi

ANKARA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yalçın, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek bilgi aldı.

"Haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın İsrail sınırında çektiği "Direnişe 'Engel' Yok" fotoğrafına oy veren Yalçın, "Yaşam" kategorisinde İlhami Çetin'in "Ali Dede ve Kedisi" fotoğrafını seçti.

Yalçın, "Spor" kategorisinde ise Malazgirt Zaferinin 947. yıl dönümü kapsamında Ali İhsan Öztürk'ün çektiği "Atlı Savaş Oyunu" fotoğrafına oy verdi.

- "AA takdir ve takip ettiğimiz bir kurum"

Bir fotoğraf karesinin kimi zaman sayfalarca yazıdan, saatlerce yapılan konuşmadan ve yürütülen diplomasiden daha etkili olabileceğini belirten Yalçın, şunları söyledi:

"AA, bu konuda nitelikli yapısıyla hem farkındalık üreten hem olayları bir karede resmeden yapısıyla takdir ve takip ettiğimiz bir kurum. İstifade ettiğimiz bir kurum aynı zamanda. Biz de çalışmalarımızı bir çırpıda anlatabilmek için AA'nın bu anlamdaki birikiminden faydalanıyoruz."

Yalçın, AA'nın "Yılın Fotoğrafları"nda emeği bulunanları tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.