pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Kaçak İçki Operasyonu

13.12.2018 - 15:48, Güncelleme: 13.12.2018 - 15:48
 

Niğde'de Kaçak İçki Operasyonu

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir bağevine düzenlenen operasyonda, 900 litre şarap ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, yapılan istihbari çalışmalar sonucu İl...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir bağevine düzenlenen operasyonda, 900 litre şarap ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, yapılan istihbari çalışmalar sonucu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının arama kararıyla merkez Yeşilburç köyündeki bir bağevine operasyon düzenledi.Ekipler evde yaptıkları aramada, 900 litre fermantasyona bırakılmış şarap, 27 litre rakı ve alkol üretiminde kullanılan iki adet "imbik" adı verilen malzeme buldu.Şüpheli B. A. B. hakkında soruşturma başlatıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de bir bağevine düzenlenen operasyonda, 900 litre şarap ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, yapılan istihbari çalışmalar sonucu İl...

NİĞDE (AA) - Niğde'de bir bağevine düzenlenen operasyonda, 900 litre şarap ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, yapılan istihbari çalışmalar sonucu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının arama kararıyla merkez Yeşilburç köyündeki bir bağevine operasyon düzenledi.

Ekipler evde yaptıkları aramada, 900 litre fermantasyona bırakılmış şarap, 27 litre rakı ve alkol üretiminde kullanılan iki adet "imbik" adı verilen malzeme buldu.

Şüpheli B. A. B. hakkında soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.