pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti İl Başkanı Çalışkan'dan Esnaf Ziyareti

13.12.2018 - 14:23, Güncelleme: 13.12.2018 - 14:23
 

Ak Parti İl Başkanı Çalışkan'dan Esnaf Ziyareti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Asarcıklı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Çalışkan, çalışanlara "hayırlı işler" diledi.Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Çalışkan, Eskişehir'e gönül belediyeciliğin gelmesi gerektiğini belirtti.Bu bağlamda çalışmalara devam ettiklerini belirten Çalışkan, "Önce millet, önce memleket şiarını ilke edinerek çıktığımız bu yolda, çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin merkezde yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Zaten yaptığımız ziyaretlerde gelen sıkıntıların çoğu merkez belediyelerden ötürü kaynaklanan ve ortak sıkıntılar. Allah'ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerinden sonra bu sıkıntıları gidereceğiz." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Asarcıklı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Çalışkan, çalışanlara "hayırlı işler" diledi.

Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Çalışkan, Eskişehir'e gönül belediyeciliğin gelmesi gerektiğini belirtti.

Bu bağlamda çalışmalara devam ettiklerini belirten Çalışkan, "Önce millet, önce memleket şiarını ilke edinerek çıktığımız bu yolda, çalışmalarımız devam ediyor. Hemşehrilerimizin merkezde yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz. Zaten yaptığımız ziyaretlerde gelen sıkıntıların çoğu merkez belediyelerden ötürü kaynaklanan ve ortak sıkıntılar. Allah'ın izniyle 31 Mart yerel seçimlerinden sonra bu sıkıntıları gidereceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.