pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası

12.12.2018 - 15:58, Güncelleme: 12.12.2018 - 15:58
 

Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası

SİVAS (AA) - Sivas Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla program düzenledi.Okulun toplantı salonunda...

SİVAS (AA) - Sivas Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla program düzenledi.Okulun toplantı salonunda düzenlenen programda öğrenciler şiirler okudu ve haftayla ilgili oratoryo gösterisi sunuldu.Okul müdürü Kamil Koç, programda yaptığı konuşmada, tutumlu ve bilinçli tüketici olmayı anlatmak için program düzenlediklerini söyledi.Tüketim alışkanlıklarının çocukluktan başladığını aktaran Koç, "İstiklalimiz ve istikbalimiz için yerli üretim şart." dedi.Konuşmanın ardından Sivas'ta yerli üretim yapan 42 firmanın imal ettiği ürünler okulda sergilendi.Programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Birol Elmacıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Kadir Pürlü, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla program düzenledi.Okulun toplantı salonunda...

SİVAS (AA) - Sivas Vali Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla program düzenledi.

Okulun toplantı salonunda düzenlenen programda öğrenciler şiirler okudu ve haftayla ilgili oratoryo gösterisi sunuldu.

Okul müdürü Kamil Koç, programda yaptığı konuşmada, tutumlu ve bilinçli tüketici olmayı anlatmak için program düzenlediklerini söyledi.

Tüketim alışkanlıklarının çocukluktan başladığını aktaran Koç, "İstiklalimiz ve istikbalimiz için yerli üretim şart." dedi.

Konuşmanın ardından Sivas'ta yerli üretim yapan 42 firmanın imal ettiği ürünler okulda sergilendi.

Programa, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Birol Elmacıoğlu, İl Kültür Turizm Müdürü Kadir Pürlü, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.