pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelsiz Çocuk Evi'nde Doğum Günü Kutlaması

09.12.2018 - 11:28, Güncelleme: 09.12.2018 - 11:28
 

Engelsiz Çocuk Evi'nde Doğum Günü Kutlaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyaret ettiği Engelsiz Çocuk Evi'nde kalan öğrencilerden Ayşe Nisa'nın doğum gününe...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyaret ettiği Engelsiz Çocuk Evi'nde kalan öğrencilerden Ayşe Nisa'nın doğum gününe katıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üzerinde Ayşe Nisa'nın fotoğrafının bulunduğu doğum günü pastasını Ayşe Nisa ile kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Otizmli, down sendromlu ve farklı gelişen çocuklar için açılan Engelsiz Çocuk Evi'nde sık sık çocuklarla bir araya geldiğini belirten Başkan Çelik, çocukların daha sosyal olabilmeleri için doğum günü ya da benzeri etkinlikler yaptıklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyaret ettiği Engelsiz Çocuk Evi'nde kalan öğrencilerden Ayşe Nisa'nın doğum gününe...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ziyaret ettiği Engelsiz Çocuk Evi'nde kalan öğrencilerden Ayşe Nisa'nın doğum gününe katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, üzerinde Ayşe Nisa'nın fotoğrafının bulunduğu doğum günü pastasını Ayşe Nisa ile kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra tüm çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Otizmli, down sendromlu ve farklı gelişen çocuklar için açılan Engelsiz Çocuk Evi'nde sık sık çocuklarla bir araya geldiğini belirten Başkan Çelik, çocukların daha sosyal olabilmeleri için doğum günü ya da benzeri etkinlikler yaptıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.